Egy pitbike-al tudnám tartani a tempót ha krosszos ismerőseimmel mennék? 125-ös krosszal mennek ismerőseim, és csak hobbiszinten földes úton használják.
Figyelt kérdés
2014. jún. 9. 17:40
1/4 anonim válasza:
Ha megmondod neki hogy lassan menjenek akkor talán. Amúgy meg nem:D
2/4 dirtboy válasza:
esély sincs rá,egy normál jó fajta pit max sebessége 100km/h.
egy 125 krossz azért ettől gyorsabb,tehát az utazó sebessége is magasabb.
a gyorsulásuk szintén jobb tehát nem csak lassabb lennél de a sebességedet kicsit később is érnéd el.
azért ha szólsz nekik hogy néha várjanak be akkor nagyon jókat tudsz velük motorozni.
3/4 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom eldönteni igazából hogy egy használt jó régi krosszt vegyek, vagy egy alig használt, vagy új márkás pitbike-ot. Mentem már krosszal, és pitbike-al is, de pitből csak kínaival, és nagyon rázott a kormány terepen, meg a rugózása se volt az igazi. De gondolom a komolyabb az hasonlít a krosszra.
2014. jún. 9. 18:43
4/4 dirtboy válasza:
nyilván egy drágább,minőségi piten jobban be tudod állítani a rugózást,vissza csillapítást stb
esetleg az egészet egy gyengébbre cserélni ha netán túl kemény lenne csak hát az azért zsebbe nyúlós dolog.
mondjuk használtan már láttam lxr 160at 240ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!