Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy pitbike-al tudnám tartani...

Egy pitbike-al tudnám tartani a tempót ha krosszos ismerőseimmel mennék? 125-ös krosszal mennek ismerőseim, és csak hobbiszinten földes úton használják.

Figyelt kérdés
2014. jún. 9. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha megmondod neki hogy lassan menjenek akkor talán. Amúgy meg nem:D
2014. jún. 9. 18:09
 2/4 dirtboy ***** válasza:

esély sincs rá,egy normál jó fajta pit max sebessége 100km/h.

egy 125 krossz azért ettől gyorsabb,tehát az utazó sebessége is magasabb.

a gyorsulásuk szintén jobb tehát nem csak lassabb lennél de a sebességedet kicsit később is érnéd el.

azért ha szólsz nekik hogy néha várjanak be akkor nagyon jókat tudsz velük motorozni.

2014. jún. 9. 18:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom eldönteni igazából hogy egy használt jó régi krosszt vegyek, vagy egy alig használt, vagy új márkás pitbike-ot. Mentem már krosszal, és pitbike-al is, de pitből csak kínaival, és nagyon rázott a kormány terepen, meg a rugózása se volt az igazi. De gondolom a komolyabb az hasonlít a krosszra.
2014. jún. 9. 18:43
 4/4 dirtboy ***** válasza:

nyilván egy drágább,minőségi piten jobban be tudod állítani a rugózást,vissza csillapítást stb

esetleg az egészet egy gyengébbre cserélni ha netán túl kemény lenne csak hát az azért zsebbe nyúlós dolog.

mondjuk használtan már láttam lxr 160at 240ért.

2014. jún. 9. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!