Miért zavarja az embereket az, ha valaki jól érzi magát? Ismerőseimmel mentünk a faluba találkozóra, és beszólogattak az emberek?
gondoltuk ha nem lehet haladni akkor bőgessük meg egy kicsit a motort, hadd halják, hogy milyen szép a kocsi hangja, pl mikor gurultam a lámpához kinyomtam a kuplungot és felpörgettem 5 ezerig a dízelt, emrt hallottam valami kattogást a motor felől, és gondoltmh a kicsit kipörgetem hátha jobb lesz, erre lámpánál beáll mellém egy paraszt a suzukijával, vagy nem is tudom már milye volt, és mondta h mivan h..e gyerek nem bírsz magaddal? köpni nyelni nem tudtam, nem értettem mi baja van.
ki akartam szállni számon kérni, csak pont váltott a lámpa..
nem értem mire van ez. aztán arra gondoltam hogy lehet azért mert hangos volt amikor bőgettük a kocsikat az úton, de miért zavar az másokat?
haverom meg mondta, hogy visszafele neki meg a faluba mutatott be neki vmi paraszt gyerek mikor gyorsult egyet az utcába, biztos az azvarta hogy nem tellett neki autóra.
szerintetek igazunk van?
Bocs, de szerintem ti vagytok a parasztok.
Szórakozni a versenypályán kell nem a közúton.
Ja, hogy nincs pénzed megfizetni?
Akkor ki is a csóró?
Ja kérem, ha már keménykedni akarsz, akkor ne lakott területen belül - ugye ott labdáznak a kisgyerekek, ott tolja a terhes anyuka a babakocsit, ott mennek át az úton a bizonytalan rollátoros nénikék.
Tessék kimenni a főútra és ott keménykedni. Lehetőleg csak a saját autóddal megegyező, vagy afeletti kategóriájú gépekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!