Opel Astra F 1.6I HIBA?
Figyelt kérdés
Hello van nekem egy Opel Astra F 1.6I az volna a bajom hogy mentem vele egy ideig és utána bevallom hogy kifogyott a benzin amikor pont tolattam be vele jó ezzel semmi gond nem volt gondoltam mert ki fogyott belőle a szufla de nem 1 hét után feltöltöttem 5L benzinnel de nem indult utána 10L benzinnel és akkor akkor sem akkor elkezdtem kicserélni amit már régota ki kellet mert gondoltam hogy ezek lehetnek kezdődött a szét szerelés szét szedtem az ac-pumpánál az tökéletes akkor a benzin szűrő is gyújtás elosztót,gyertyát,rotort,trafot cseréltem rajta újra de még mindig nem indult be és láttam hogy amikor elkezdem őniditózni az immobilaiser elkezd villogni de miért kezd el villogni letilt vagy miért csinálja főleg az után miután ment még a kocsi akkor fogtam még feltötöttem az akksit is egy párszor mert a traffot ki kellet mérni stb de menet közbe állhatott le? vagy én már nem is tudom valakinek valamilyen ötlete van hogy mi lehet a probléma?Válaszokat előre is köszönöm.a helyesirási hibákat meg sajnálom.2016. szept. 13. 20:15
1/2 anonim válasza:
kösd ki az imobilizert!
motorvezérlőnél a két szélső kábelt kell összekötni.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm megpróbálom! :)
2016. szept. 14. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!