Astra G kombinak mennyire nyílik fel a csomagtartó ajtaja?
A kép jó ötlet. Ez a mostani kocsim, ez alatt pont elférek úgy hogy nem ér neki a fejem az ajtónak és a szélébe sem tudom beütni. Talajtól mérve 189cm.
F astrával próbáltam az szörnyű.
A G astra úgy látom magasabbra nyílik mint az F de a kép alapján talán kevésbé magasra mint a fabia.
Majd elkapok egyet, élő próbára.
Köszi mindkettőtöknek.
Az ajtó kialakitása, nyílása, az hogy kinyitva lefelé hajlik a vége, ez a gagyi, 80-as évek színvonala.
A skodáé alá be tudokállni, be is állok rakodáskor, nem éri el a fejem (már írtam). Ha hosszabb lenne sem érné el, hacsak nem hajlana lefelé nyitott állapotban (ami übergagyi lenne)
Az igaz, hogy a skoda kialakítása helyet vesz el a csomagtérből de ez nem szempont, a kérdés is csak az ajtó magasságra szól.
Ne értsd félre, teljesen ok ha neked az astra jobban bejön, csak válaszoltam.
Hol hajlik lefelé?:) Nézd már meg a képet, vízszintestől emelkedi az ajtó nyitott állapotban végig. max te egy olyat néztél aminél már elhasználódtak a teleszkópok, ahogy fent írták.
Egyébként ha nem szempont a csomagtér mérete, miért kombi kell?
Kezdem úgy érzeni, hogy ez szimplán csak troll kérdés mi meg bedőltünk.
Nekem is teljesen ok, ha nem tetszik az Astra csak éppen nem lesz ettől gagyi, ez kb olyan érv, mint hogy gatyi az összesháromajtós, kocsi, mert hátra az ülést előrehajtva kell bemászni, pedig már 50 éve kitalálták a 4 ajtós karosszériát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!