Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mibe kerul egy alap TESLA?

Mibe kerul egy alap TESLA?

Figyelt kérdés
Nezegettem a Google-t, de konkret arakat nem talatam. Ha esetleg van vele tapasztalat az is erdekelne (ero, kenyelem, megbizhatosag, stb.)

2016. szept. 12. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek max 1 éves teslák, tapasztalata meg itt úgyse lesz senkinek, alapból nagyon kevés tesla van MO-n, még kisebb eséllyel gyakorikérdéseken találsz tulajt. Keress külföldi forumokat ha annyira érdekel.

2016. szept. 12. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Jelenleg a legolcsobb a Tesla Model S 60, 76.600 Euro Nemetorszagban. Magyarorszagon nem aruljak.

A megbizhatosaga kritikan aluli, gyakorlatilag ipari hulladek kategoriaban van.

2016. szept. 12. 13:13
 3/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat. Baromira tetszik a TESLA csak sejtettem, hogy a megfizethetetlen kategoriaba tartozik.

Remelem mihamarabb elorukkolnak valami nepauto jellegu cuccal.

2016. szept. 12. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:

A kovetkezo tipusuk a Model 3 lesz, alaparon 35e dollartol fog indulni az USAban, Europaban olyan 38-40e eurotol varhato. Alaparon viszont nagyon fapados lesz.

2018-ra igerik, itt Europaban szerintem leghamarabb 2019-2020 korul fogjak szallitani az elso peldanyokat.

2016. szept. 12. 13:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszer néztem 20 millió. És igen 2020-ra jönnek olcsóbbak is akár, szóval addig lehet lottózni vagy találni egy gazdag örökhagyót. Vagy külföldre menni dolgozni....
2016. szept. 12. 14:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyelőre unatkozó zöld színben tetszelegni akaró milliomosok hobbyja a tesla ,de majd kiforrja magát és lemegy az ára is.
2016. szept. 12. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!