Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerul az atiratas?

Mennyibe kerul az atiratas?

Figyelt kérdés
Sziasztok az a kerdesem hogy ha tegyuk fel veszek egy haszbalt kocsit 200-300 kozott, akkormennyibe kerul a nevemre iratasmeg stb meg mit kell csinalni hogy papuron is az enyem legyen stb!:)

2016. aug. 22. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100 ezret nyugodtan rakjál félre rá. Átírás költsége meg forgalmi meg egyéb dolgok.
2016. aug. 22. 11:18
 2/6 Johnny Bravo ***** válasza:
Melegen ajanlanek egy google keresest atiratas kalkulátorra!
2016. aug. 22. 11:21
 3/6 veterán vas ***** válasza:

"tegyük fel", hogy veszel egy autót?

Szóval csak álmodozás......

Na jó, tegyük fel, hogy tényleg veszel.

Tegyük fel, hogy elballagsz az okmányirodába /mert muszáj/

Végül tegyük fel, hogy ott mindenről pontosan tájékoztatnak/mert ez a dolguk/

2016. aug. 22. 13:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo, koszi erre voltam csak kivancsi , a tobbi pedig bekaphatja, annyit nem ertek hogy lekopjelek titeket, noamalisan kerdesztem es nem a seggetek alol jottem, tehat TEGYUK FEL hogy rohadtul elvarom a normalis beszedet :)
2016. aug. 23. 10:16
 5/6 Johnny Bravo ***** válasza:

Elnézést!Ne haragudj hogy leirtam hol tudod kiszamolni a 2-3szazezres egyelőre nem is létező lomod átírási költségét!

További szép életet......

2016. aug. 23. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is beállok azok sorába, akik bekaphatják, de nem tudom elhallgatni, ha tegyük fel, veszel egy használt kocsit 200-300 ezerért, tegyél félre az ilyenkor "kötelező" vezérlés- és olajcserére is!
2016. aug. 29. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!