Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mz ETZ 250 (243cc) motorra...

Mz ETZ 250 (243cc) motorra kell motoros ruha?

Figyelt kérdés
?

2016. szept. 9. 16:20
1 2 3
 11/22 BiTOPro97 ***** válasza:

#8 Dehogy - Ez jó. ;) - álmosan másik úton mentem WC-re, fürdő szobaiba, nem a vendég WC-be másra való tekintettel. és túl sok folyadékot vittem be elalvás előtt, mert később terveztem az alvást.

A bukósisak kerékpárosoknál olyan lesz szerintem, mint a gázspray, és ilyen jogszabályi folyton változó, és helyben máshogy megítélt és más szinten komolyan vett szabály.

Üres úton autómotor- és motorhangját nem lehet hallani és jól belátható volt a hely, és vidéken bő egy évvel ezelőtt átmentem pirosban zebrán, és rám szólt két rendőr. No ez Budapesten abszurd humor lenne.

Jó főútvonal volt és kereszt utca is megfogott előtte, és az sem volt rövid. Jó ilyenkor kellett volna sárga villogóra kapcsolni a lámpákat.

2016. szept. 14. 13:02
 12/22 BiTOPro97 ***** válasza:

"Mennyibe kerülhet egy olyan ruha amire azt lehet mondani, hogy biztonságos?" - amíg kitart az alatt megtérül. Még ha harmadiknál is az előző hárommal együtt.

Nekem jól szellőzős van, meg szénszálsas, de ezek már flancok is, a szellőzés még a hőguta ellen jó is - de motorszél is hűt, ... .

És érdemes nem fizetett írásokban utána olvasni, és kérdezni. Meg az optimális lehet nem tudjuk megfizetni, akkor egy jó közepes is sokkal több, mint egy optimális hiánya. - És pont az említett égési osztályt lehet például stabilan elkerülni, meg csökkenti a sérülés esélyét, és a sérülések súlyosságát.

2016. szept. 14. 13:10
 13/22 BiTOPro97 ***** válasza:
És nem kötelező a kevlár, etc. - csak ha van rá pénzünk. ;)
2016. szept. 14. 13:11
 14/22 BiTOPro97 ***** válasza:

#9 Igen ha bátrabban tippelek én is valami ilyent mondok.

Volt nekem jóval drágább, de az motorsportra edzőmtől - aki rokon is. ... - jó de ot mást meg cég fizetett, vagy pontok/helyezések után, nézve is jött be pénz.

2016. szept. 14. 13:17
 15/22 A kérdező kommentje:
Mz fos db
2016. szept. 14. 15:41
 16/22 anonim ***** válasza:
Jah, hát majd ha nálunk is lesz vendég WC elképzelhető, h telleni fog motoros ruhára is...
2016. szept. 14. 15:43
 17/22 BiTOPro97 ***** válasza:

Amikor félinas bérem volt a zsebpénzem, mert nem orvosnak tanultam és nem is jogásznak. Mint más ina kereset nagyapámnál teljes munkaidőben annak felét, vagy asztal suli mellett fél állásban, ugyan ennyit a tanuló, akkor is vettem volna motoros ruhát, mert inkább még akár nem is eszik az ember 17 évesen már, mint motorosruha hiányában veszélyeztesse a testi épségét egy életre, és életét.

A WC egyben és külön is, több korban alapépítészeti ellem volt.

Én például nem okostelefont vettem inasbérből, hanem itthon ki nem kölcsönözhető könyveket például, utolsó harmadában voltam akik okos telefont vettek, és akkor sem iPhone mint az osztály harmadának volt.

2016. szept. 14. 17:43
 18/22 BiTOPro97 ***** válasza:

SZÓVAL a nem telik az alapvető biztonságra nem jó érv.

Nem telik rá, olcsóbb a testi épségem és életem mentalitást én is eljátszhattam volna sok esetben.

MZ ETZ 250 műszaki megbízhatóságával nem vagyok tisztában, de azt hiszem az leginkább állapotfüggő (ebbe értem a karbantartást, és élöregedést, és fékbetét és gumik egyéb megválasztását), és motoros felmérje a motor korlátait. Mint ahogy én is egy kortárs, de japán motort birtokolok. Jó más köbcentivel, ... .

2016. szept. 14. 17:50
 19/22 BiTOPro97 ***** válasza:
#17 Elnézést elő jött a magyarban megmaradt rossz helyesírásom!
2016. szept. 14. 18:06
 20/22 A kérdező kommentje:
Xd nem tud irni ez a csávvó
2016. szept. 14. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!