Egy egyrészes motoros ruha el van látva minden protektorral?
Igen.
Van olyan ismerősöm aki még alávesz egy gerincprotektort, a benne lévő puha hátrészt kiveszi.
Ha nem pályázol rendszeresen ( Hring, Rábaring) felesleges az egyrészes ruha szerintem.
+ infó: kimaradt, hogy gerinc védőn kívül minden benne van. Mint említettem volt általában a hát résznél egy puhább protektor van - ezt szokták lecserélni. Pályán egyébként ritkább a gerincre vágódás. Én 3szor pereceltem pályafutásom során, mindhárom esetben "low side" volt és kétszer a seggen csúszva kötöttem ki a kavicságyban, aztán a felejthetlen pörgés...
Ismerősi körömben egy kulccsont törés volt, többiek megúszták kis horzsolásokkal ( a motor persze lebontódott :) ).
Nem akarok pályázni. :) Egy suzuki gw250-ben vagy kawasaki z300-ban gondolkodom. Az országot akarom járni vele, szóval ami kicsit durvább az az autópálya.
Akkor mit javasoltok? Elég egy bőrkabát, csizma, kesztyű meg a protektorok?
Én elfogult vagyok mert mindig is sportmotorom volt és bőrcuccom.
Bőrruha pro:
- több esést is kibír
- szerintem több védelmet ad mint egy kordúra
Kontra:
ha hideg van fázol benne
Ha meleg van meleged van ( szerintem elviselhető )
Túrázáshoz szerintem ideálisabb a kordúra, egyrészes bőr cuccot nem javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!