Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy egyrészes motoros ruha el...

Egy egyrészes motoros ruha el van látva minden protektorral?

Figyelt kérdés

Gondolok egy ilyenre pl.:

[link]

Vagy kellenek kiegészítő protektorok?

2016. ápr. 22. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Protektor sosem árt.
2016. ápr. 22. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:
19%

Igen.

Van olyan ismerősöm aki még alávesz egy gerincprotektort, a benne lévő puha hátrészt kiveszi.

Ha nem pályázol rendszeresen ( Hring, Rábaring) felesleges az egyrészes ruha szerintem.

2016. ápr. 23. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:
19%

+ infó: kimaradt, hogy gerinc védőn kívül minden benne van. Mint említettem volt általában a hát résznél egy puhább protektor van - ezt szokták lecserélni. Pályán egyébként ritkább a gerincre vágódás. Én 3szor pereceltem pályafutásom során, mindhárom esetben "low side" volt és kétszer a seggen csúszva kötöttem ki a kavicságyban, aztán a felejthetlen pörgés...

Ismerősi körömben egy kulccsont törés volt, többiek megúszták kis horzsolásokkal ( a motor persze lebontódott :) ).

2016. ápr. 23. 19:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem akarok pályázni. :) Egy suzuki gw250-ben vagy kawasaki z300-ban gondolkodom. Az országot akarom járni vele, szóval ami kicsit durvább az az autópálya.

Akkor mit javasoltok? Elég egy bőrkabát, csizma, kesztyű meg a protektorok?

2016. ápr. 23. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Én elfogult vagyok mert mindig is sportmotorom volt és bőrcuccom.

Bőrruha pro:

- több esést is kibír

- szerintem több védelmet ad mint egy kordúra

Kontra:

ha hideg van fázol benne

Ha meleg van meleged van ( szerintem elviselhető )

Túrázáshoz szerintem ideálisabb a kordúra, egyrészes bőr cuccot nem javaslom.

2016. ápr. 23. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!