Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tuningol autót hol visznek át...

Tuningol autót hol visznek át műszakin?

Figyelt kérdés
Van egy autóm amit elkeztem tuningolni.Spoilerek, matricák, fóliázott üveg (van róla papír) és egy led csik. Sajnos nem engedik át a műszaki vizsgán csak, ha mindent visszaállítok alap helyzetbe.Van valaki akki hasonló helyzetben van és tudja hova vihetem, Heves megye környékén?köszönöm

2016. szept. 8. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

hogyha megfelel a szabályoknak az átalakítás akkor bárhol átviheted, ha nem felel meg akkor sehol.

Mindenhol ugyan az érvényes!

Ha pedig véletlen átmegy majd az első értelmes rendőr úgyis elveszi a forgalmit!

2016. szept. 8. 19:33
 2/8 petizacc ***** válasza:
80%

Nahát csak nem egy életképtelen boyracer?! :D

Ragasztott rá matricát! XDD Érted? Mer az tuning ;D

2016. szept. 8. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
48%

Mielött ilyenbe belefogsz,először legyen egy vizsgaállomás,meg ismerősöd aki megcsinálja okosba.

Az első válaszoló naív álszentségét meg hagyjuk már.

Amikor megvettem a jelenlegi autómat,megkérdeztem a fickót hogy az adott problémákkal átmegy-e a műszakin,annyit mondott rá hogy teljesen mindegy,az autó jusson el oda,akkor meglesz.

2016. szept. 8. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyébként amiket leírtál,az nem tuning,hanem Tunner Jóskásítás.
2016. szept. 8. 20:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Szegeden megbukott az enyém pedig E jelzett lámpa de Kecskeméten átment
2016. szept. 8. 21:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszörült vezérműtengely, chip tuning,motorbeallitas meg ilyenek ;) 80LE-ből most 146nal tartunk köszönjük szépen 20.25
2016. szept. 9. 09:33
 7/8 anonim ***** válasza:

El lehet ezt intézni "okosba" is csak legyen nálad egy boríték benne pénzzel.

Finoman érdeklődd meg hogy hajlandó lenne e,"enyhíteni" a szükséges körűlmények közűl.

Ha ez nem jön be,akkor keress meg pár autó neppert ők biztosan tudnak neked segíteni az ismeretségükkel,pénzért cserébe persze.

2016. szept. 9. 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:
54%

"80LE-ből most 146nal tartunk köszönjük szépen "

Mennyi Nm ből mennyinél tartotok?

Mennyiről mennyire csökkent a fékút?

Az én kocsim több 145pacinál és mégse tuningolt hanem gyári és átmegy műszakin :)

2016. szept. 9. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!