Lehet kormányt cserélni úgy hogy ne legyen probléma a műszakin?
Figyelt kérdés
Utálom azt a nagy bumszli kormányt amim van .. (opel vectra b) egyszerűen undorító .. az autót szeretem de az a kormány .. Na és azt szeretném kérdezni hogy lehetséges e kicserélni a kormányát egy opel vectra c-jére ?
ilyenre gondolok ! esetleg a gyors gombokat is rá lehet kötni valahogy hogyha veszek hozzá egy olyan magnót ? Ha nem az se baj . Vagy milyen kormányra lehet kicserélni a gyárit ?
2016. júl. 21. 10:31
1/3 anonim válasza:
Pontosan nem vagyok jártas a dologban, de műbizonylatnak kellene lennie az új (másik) kormányhoz. Ha modellen belül maradsz, akkor szerintem nem kell hozzá plusz papír, de ha másik modell kormányát teszed bele, az műszakin elvileg figyelembe van véve. Ezért kell a műbizi. :)
2/3 anonim válasza:
Ha ott virít az Opel logó akkor kutya se fog foglalkozni vele.
Azt kell megnézni, hogy az oszlopra passzol-e és a légzsák csatija milyen, ezeket lehet alakítani kell.
3/3 anonim válasza:
Ahogy #2-es írja. Akkor problémáznak még, ha lényegesen kisebb sugarú sportkormányt teszel rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!