3000-es v6 Audi A4 első autónak? Mi a véleményetek erről az autóról? Mennyire erős egy ilyen autó?
20 éves vagyok, első saját autóm lenne
fogyasztás nem gond, mert most olcsó a benzin
Évente 20 ezret mennék vele
Mindenképpen erős autót szeretnék, ami azért viszi is a kasztnit, mert szeretek lendületesen haladni, és szerintem 220 lóerő elegendő lenne, mert az automata picit visszafogja a gyorsulását
Nem a tel a gaz, hanem elso kocsi telen 200+ pacival!
Akik elsore ilyen vagy erosebb kocsit vesznek friss jogsival es mind1, hogy fwd,rwd,awd azok az elso telen nagy esellyel megtorik.
Egy ilyen kocsiba meg a gazt berakni baromsag, oda a rakter es en mikor vettem a kocsim olyat el se mentem megnezni amibe gaz volt mar!
Pedig lett volna egy nagyon franko w123 280ce csak epp gazzal :-(
Ha a nagy benzinest nemtudod tankolni vegyel kisebbet vagy dizelt!
En akkor fogok lpg kocsit venni ha lesz gyarilag lpg! Pl. 80l lpg es 5l benzin tank es gyariba, nem utolag a csomagtartoba bekokanyolva csiv feliratu hatlapfeju csavarokkal!
A kotrohajtas alkatresz arainak nezzutana, mivel awd igy mind a 4 gumi hamar kopik, nezd meg a gumik arait, netriszkwn lesd meg a kotelezot mennyi lenne...
Ha megis megveszed akkor ovatosan, mert elso autonak 200le feletti nem valo!!!! Nekem elso kocsim 125lo volt es egy s kanyarban majdnem darabokra tortem egy esos idoben, akarva se tudtam volna szebben driftelni. Nem ma volt, hanem sok sok sol eve de emlekszek ra mai napig!
En is azt mondtam keves a 125paci es mindenaron supra 3.0turbot akartam akkoriban csak szerencsemre nem jott ossze...
Vegyel egy 100max150pacis kocsit es 2ev mulva majd jobbat!
Nagyon jó autó, és nem túl olcsó, mert egy 1.9-es PDTDI is ennyibe kerül. Egy pedig egy nagy benzines, amit nehezen lehet eladni, így hát reális az ára.
A motor nagyon megbízható, a hangja pedig fenomenális. Ha már vezettél autót életedben, és megy jól a vezetés, akkor nem lesz gond. Csak ne akarj mindig 180-al menni, mert abból bajok lehetnek majd. Télen pedig mindegy hogy 60 lóerő vagy 300 van alattad, ugyanúgy kell vigyázni. Ráadásul ez quattro, még akarva is nehezen tudod keresztbe rakni. Csak ajánlani tudom, csapj le rá, mert szép az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!