Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 3000-es v6 Audi A4 első...

3000-es v6 Audi A4 első autónak? Mi a véleményetek erről az autóról? Mennyire erős egy ilyen autó?

Figyelt kérdés

[link]

20 éves vagyok, első saját autóm lenne

fogyasztás nem gond, mert most olcsó a benzin

Évente 20 ezret mennék vele

Mindenképpen erős autót szeretnék, ami azért viszi is a kasztnit, mert szeretek lendületesen haladni, és szerintem 220 lóerő elegendő lenne, mert az automata picit visszafogja a gyorsulását

2016. szept. 8. 13:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Nem ismerem ezt a motort,de ha nincs különösebb típushibája,akkor miért ne.

Nem olcsó a 140 ezres átírás,a biztosítás meg főleg nem lesz az,ráadásul friss jogsival főleg.

Viszont ha ezeket tudomásul veszed,meg azt is hogy alkatrészárakban nem Swift vagy Astra kategória,akkor nagy meglepetés nem érhet.

Előbb vennék 3000-es szívó V6-t,mint 1.9PD TDI-t ekkora kasztnihoz.

Erősnek meg erős a 220 lóerő az 1600kg-os autóhoz,de azért hasra esni se kell tőle.

1.4 millióból egyébként széles a választék a combosabb autók közül is.

2016. szept. 8. 13:19
 2/21 anonim ***** válasza:
Ez az autó túl szép hogy igaz legyen kategória. A pöpec külseje fogott meg? Úgy értem hogy a tényleg patika ilyen autók drágábbak. Elismerem lehet hogy azért ennyi mert nincs érdeklődő egy 3000-es motorú autóra. De akkor neked is nehéz lesz eladnod. Az is lehet hogy a motorjának vagy a váltónak már véres a nyaka. Hogy nem annyi km van egy ilyen autóban az is biztos. De legalább le tudod nyomozni mert úgy látom hogy újkorától magyar használatban volt és az utolsó 8 évét le lehet nyomozni. Az első éveket meg a márkaszervizben megkérdezheted. Néhány doboz sörért de az is lehet hogy ingyen megnézik neked a rendszerben. Arra is gondolj hogy nem mindig lesz olcsó a benzin. Utána nem lesz egyszerű menet eladni.
2016. szept. 8. 13:21
 3/21 anonim ***** válasza:

Bár ha én lennék a te helyedben,akkor ennyiért szerintem Lexus IS200 Sport-ot is megnézném.

Kisebb kasztni,kisebb motorral,de nagyon precíz kéziváltója van,és hátsókerekes sperr diffivel fűszerezve.

2016. szept. 8. 13:23
 4/21 anonim ***** válasza:
Ha a fenntartási költségei nem érdekelnek, vedd meg. JÓ autó. nagyon gyanakodva kezeld a futás teljesítményt és nagyon nézd az automata váltó működését. A motorral sok baj nem lehet, ennyi km futásnál meg pláne.
2016. szept. 8. 13:33
 5/21 anonim ***** válasza:
Szerijtem teljesen jo valasztas! Apum egyik A6-osaban majdnem 400e km van es birja meg.
2016. szept. 8. 13:45
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem rossz választás de a fentartása nem olcsó.10-12 liter fogyastással számolj.Vezérlést cseréljed minnél hamarabb.kb 300 euró.
2016. szept. 8. 14:12
 7/21 anonim ***** válasza:

Első kocsinak 200+++Le?

Jön a tél majd lesz kórház :D

Mennyi pénzed van rá havonta? simán bele fogsz tankolni havonta 200liter benzin évi 20ekm hez ez 70eft/hó!

összkerék,automata,sok lengőkaros futómű ezek karbantartására átlagosan a tankolt pénz 3X elfog menni! tehát havonta 280eFt átlagosan!

Lehet fél évig csak havi 70-t tankolsz de utána jön egy 500eFt kiadás!

Arról nem beszélve vezettél már ilyen erős kocsit mit csinál padlózásra télen?

Mennyit keresel, ha nem titok, hogy havi 200-300eFt -d van kocsira?

Kötelező biztid is A0 ban tuti nem lesz kevés friss jogsival!

2016. szept. 8. 14:17
 8/21 anonim ***** válasza:
Csak nekem tűnik túl olcsónak? Ennyiért 1.6-os motorral kapsz a4-est általában nem v6-al.
2016. szept. 8. 14:18
 9/21 A kérdező kommentje:

gondolom, mert kell rá költeni, vezérés csere, folyadékok cseréje, nem olcsó.

5 évre tervezek az autóval, és szeretnék bele gáz rendszert tenni,tehát fél év alatt, legkésőbb 1 év alatt behozná az árát, utánna dízel áron lehetne vele járni.

Ha 5 év múlva eladom 1m-ért, akkor is legrosszabb esetben bukok 1 millió forintt az értékvesztésen, ha veszek egy újabb autót, azon is elbukom, csak itt a szervizre megy az ára.

De utánna legalább lehet tudni, hogy meg van csinálva minden.

Tényleg ekkora gáz télen használni?

Direkt azért néztem quattrot, mert gondolom stabilabb, ha 4 keréken van elosztva az erő, meg van kipörgésgátó, ESP, azért 1700 kiló, ha benne ülök, úgy már nem olyan sportos az a 220 lóerő szerintem, 8-9 alatt van 100-on azt tudja kb egy újabb dízel is, de nem akarok dieselest, kis 1.6 motorral meg szerintem nem ideális választás.

Meg azokban csak mutitrnic vát óvan sajns, azt meg nem váanám be

Esetleg ha találnék ilyen 3000-es A4-et ami hasonlóan jól felszerelt, akkor megbarátkoznék még a 6-os manuállal, de kisebb motoroknál nem, mert gyenge lenne nagyon autmatával a kis motor.

2016. szept. 8. 14:34
 10/21 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz télen.
2016. szept. 8. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!