Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg beszámítják az autót?

Tényleg beszámítják az autót?

Figyelt kérdés
Van nekem egy Ignisem, ami 10 éves, piaci értéke kb. normál állapotban 1 millió forint, de svájci frankos, még 1 év hátra van, kb. 1 millió még a hitel, ami ugye forintosított 1-2 éve. Na most néztem a kereskedéseket, s láttam, hogy drágább autót is beszámítanak. Tehát akkor az működik, hogy mondjuk egy 700-800 ezret érő 2000-es évjáratú 4-es Golfra letudom cserélni az Ignist, vagy bármilyen más autóra? Vagy hogy működik? Abba most ne menjünk bele, hogy miért akarom lecserélni, a hitel intézése érdekel elsősorban.

2016. szept. 6. 22:17
 1/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
A kereskedés fogja megmondani, hogy mit mibe számít bele. És főleg hogy mennyiért. De ha a piaci értéke 1 millió, akkor ne lepődj meg, ha a felét fogják mondani beszámítási árnak.
2016. szept. 6. 23:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Nyilván beszámítják drágább autóba is, de akkor a többit vagy kp-ba rendezed, vagy hitelre. De ezt a kereskedés fogja bemszámítani, nem mi. Amúgy 10 éves Ignisért nem fogsz kapni 1 milliót. 2005 és 2006-os Ignisek 600 és 800 ezer között mozognak használtan, állapottól függően. De egyébként egy 10 éves kocsit lecserélni 16 évesre az se nyerő döntés.
2016. szept. 7. 06:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Hitelt köthetsz a kereskedéssel is, vagy előtte kötsz egy bankkal, és már alapból úgy mész doa autót venni. Hitel-hitel, de nem mindegy, hogy melyik a kedvezőbb.
2016. szept. 7. 06:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem hogy be nem fogja számítani senki azt az autót, de jelenleg úgy állsz, hogy ha el akarod adni még neked kell ráfizetni 2-300 ezret, hogy elvigye valami madár!

Sajnos ez van!

2016. szept. 7. 09:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Kicsit drágán számolod az autókat...

A 800 ezer már inkább AUDI ár.

Neked egy öreg golf vásárláskor nem fog ignácot beszámolni!

Esetleg egy drága autónál, amennyiért írtad, de akkor az is drágább lesz!

2016. szept. 7. 09:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Beszélek hülyéket. Nem ignis, hanem sx4 1.5ös.
2016. szept. 7. 10:47
 7/8 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Ezt most én értem félre vagy mi a helyzet?

Van egy autód ami kb 1 milliót ér és van rajta 1millió hitel. Ez azt jelenti hogy jó esetben valaki ingyen átveszi tőled. Nem kapsz érte Golfot, azt még külön ki kell fizetned.

2016. szept. 7. 11:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Így értettem én is, fizetném a fennmaradó hitelt, csak másik autóra. Mindenképpen ingyen adnám, csak egy régebbi autóra lenne cserélve. Bár nem tudom a bank hogy állna hozzá.
2016. szept. 9. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!