Tényleg beszámítják az autót?
Figyelt kérdés
Van nekem egy Ignisem, ami 10 éves, piaci értéke kb. normál állapotban 1 millió forint, de svájci frankos, még 1 év hátra van, kb. 1 millió még a hitel, ami ugye forintosított 1-2 éve. Na most néztem a kereskedéseket, s láttam, hogy drágább autót is beszámítanak. Tehát akkor az működik, hogy mondjuk egy 700-800 ezret érő 2000-es évjáratú 4-es Golfra letudom cserélni az Ignist, vagy bármilyen más autóra? Vagy hogy működik? Abba most ne menjünk bele, hogy miért akarom lecserélni, a hitel intézése érdekel elsősorban.2016. szept. 6. 22:17
1/8 Koplárovics Béci válasza:
A kereskedés fogja megmondani, hogy mit mibe számít bele. És főleg hogy mennyiért. De ha a piaci értéke 1 millió, akkor ne lepődj meg, ha a felét fogják mondani beszámítási árnak.
2/8 anonim válasza:
Nyilván beszámítják drágább autóba is, de akkor a többit vagy kp-ba rendezed, vagy hitelre. De ezt a kereskedés fogja bemszámítani, nem mi. Amúgy 10 éves Ignisért nem fogsz kapni 1 milliót. 2005 és 2006-os Ignisek 600 és 800 ezer között mozognak használtan, állapottól függően. De egyébként egy 10 éves kocsit lecserélni 16 évesre az se nyerő döntés.
3/8 anonim válasza:
Hitelt köthetsz a kereskedéssel is, vagy előtte kötsz egy bankkal, és már alapból úgy mész doa autót venni. Hitel-hitel, de nem mindegy, hogy melyik a kedvezőbb.
4/8 anonim válasza:
Nem hogy be nem fogja számítani senki azt az autót, de jelenleg úgy állsz, hogy ha el akarod adni még neked kell ráfizetni 2-300 ezret, hogy elvigye valami madár!
Sajnos ez van!
5/8 anonim válasza:
Kicsit drágán számolod az autókat...
A 800 ezer már inkább AUDI ár.
Neked egy öreg golf vásárláskor nem fog ignácot beszámolni!
Esetleg egy drága autónál, amennyiért írtad, de akkor az is drágább lesz!
6/8 A kérdező kommentje:
Beszélek hülyéket. Nem ignis, hanem sx4 1.5ös.
2016. szept. 7. 10:47
7/8 Beviz Elek válasza:
Ezt most én értem félre vagy mi a helyzet?
Van egy autód ami kb 1 milliót ér és van rajta 1millió hitel. Ez azt jelenti hogy jó esetben valaki ingyen átveszi tőled. Nem kapsz érte Golfot, azt még külön ki kell fizetned.
8/8 A kérdező kommentje:
Így értettem én is, fizetném a fennmaradó hitelt, csak másik autóra. Mindenképpen ingyen adnám, csak egy régebbi autóra lenne cserélve. Bár nem tudom a bank hogy állna hozzá.
2016. szept. 9. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!