Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan takarítsam ki a kocsim...

Hogyan takarítsam ki a kocsim kárpitját?

Figyelt kérdés
Előzőleg a kocsim egy munkásé volt és igen porosak lettek az ülések stb. hiába porszívózom ahogy rá ütök megint egy jó adag por jön ki belőle hogyan tudom kitakarítani ?

2016. szept. 6. 10:43
 1/5 Johnny Bravo ***** válasza:
Mikroszalas rongy meg melegviz csodakra kepes!En nem hittem benne de aztan kiprobaltam es bevalt!Persze ha agyig van szerencsetlen ules porral csodat ez sem biztis hogy fog tudni csinalni
2016. szept. 6. 11:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Pl. Prevent kárpíttisztító spray (hab) lehet jó megoldás, én azt használom, bár nem várom meg míg ocsmány retkesek lesznek az ülések.
2016. szept. 6. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Kárpittisztító géppel. Olyan mint a nedves szőnyegtisztító. Ha sokallod az autokozmetikus árait, lehet bérelni is. Bérlés esetén érdemes megfontolni valami ipari bivalyerős porszívó bérlését is. Nagyságrendileg többet szívnak, mint a háztartási kisgépek.
2016. szept. 6. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha az ülések porosak, akkor ki kell szerelni a kocsiból és ki kell porolni az üléseket.

[link]

2016. szept. 6. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:
A 3-4-es válaszokat rakd össze.Porold ki,majd ipari vizes takarítógép, és láss csodát.
2016. szept. 6. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!