nem kritizalni akarok, de tenyleg. meg a 2sebesseges babetanak is tobb koze van a motorhoz. a robogon csak gazt huzol, ugy ulsz mint a szeken es mind ugyanugy nez ki telematricazva. es mert mondjak hogy sportosak az 50es robogok? a sportos az, ahol ha akarod, 13000ig porgetheted, alkalmas palyamotorozasra is, de varosba is. a robogo 5000-tol 8000-ig mindig ugyanugy bug, es annak ellenere hogy hangos, semmi huzasa nincs egy sebesseges 50eshez kepest. kommenteket kernek szepen. koszi :)
Előrebocsátom, hogy még életemben nem ültem motoron.
Szóval a robogó városban szuper, mert ugyanolyan jól tudsz vele közlekedni, mint egy motorral, csak nincs benned az a késztetés, hogy húznád még neki, jobban elférsz a kocsik között, csak épp jóval olcsóbb és kevesebbet fogyaszt.
2010. ápr. 21. 23:28
2/19 anonim válasza:
Városban A-ból B-be eljutni jó, amúgy semmire.
Előnye amit a városi forgalomban szerzett hogy nem kell össze vissza váltogatni. Én el voltam vele jó időben a városba rohangálni, de nagyon semmi másra nem jó. Én legjobban a tuningrobogósokon szoktam röhögni, vesz egy robogót félmillióért, még félmillió a tuning és már ott tart vele hogy megcsinálná az autójogosítványt és venne annyi pénzből egy nem is rossz állapotú autót. Vagy ha már sportmotorozni akar vegyen egy értelmes motort mert ezektől a kávédarálóktól már nekem is herótom van.
2010. ápr. 22. 00:41
3/19 anonim válasza:
Még én sem ültem robogón, de miért ne lenne jó? Pillanatok alatt eljutsz vele ahová akarsz, keveset fogyaszt.
A buszon is úgy ülsz mint egy széken, és vársz rá félórákat, szagolod a büdös embereket, és még a hülyeségeiket is hallgatnod kell! Úgyhogy furi kérdés!!!!!!!!!!!
2010. ápr. 22. 06:33
4/19 anonim válasza:
a robogo csak városban életképest, és ott azért jobb mint más mert kevesebbet fogyaszt (menni meg ugyanúgy tud,50 megvan, többel amúgy sem szabad)
2010. ápr. 22. 06:36
5/19 anonim válasza:
Hát az én szememben jobb mint egy váltós. Én inkább autó párti vagyok , de gondolkoztam azon h veszek egy 50-es motort iskolába járáshoz mert sokkal olcsóbb mint autóval.Azért akarok robogót mert nem kell rajta váltani , én nem tudok váltani és nem is akarok megtanulni mert nem életcélom.Persze aki szeret váltogatni annak tessék vegyen 1 simsont vagy akármit engem nem érdekel nem az én dolgom , de ő se szóljon bele h én miért vennék robogót.(azért a hoztam fel a simsont , mert ált erről szól a vita)
2010. ápr. 22. 09:13
6/19 anonim válasza:
cseréld már le a bilentyüzeted tudod mi idegesitő hogy nincsenek ékezetek? A robogó nem motor. ennyi! városokba jó dolog de amugy hasznavehetetlen.. egy simson ezerszer többet ér!
2010. ápr. 22. 09:16
7/19 anonim válasza:
Kedves kérdező! Szóval szerinted egy pedállal hajtható full gagyi babetta közelebb áll a motorokhoz mint egy robogó? Jó vicc, látom nagyon értessz hozzá... Biztos egy felháborodott simsonos 14éves vagy, aki mindig robogót akart, de simsonra futotta, ezért bosszút esküdtél:D Na meg melyik robogó? Van 650es négyütemű, amin te is válthatsz és magától is tud. Vagy van robogó amin pont úgy ülsz mint motoron. Vagy szerinted egy automata kocsi se kocsi, mert automata??? Meg szeritned semmi húzása sincs egy robogónak? Simsont simán legyorsulja bármelyik 50es robi (ha robi és simo is széria) Ne álmodozz hogy SIMSON MÁR motor:D max SEGÉDMOTOR! Motor 125cm3 től felfelé
2010. ápr. 22. 11:00
8/19 anonim válasza:
Nah elárulom szerintem mi jó egy robogón: MEGBÍZHATÓ, önindítós, tárcsafékes, vízhűtéses, variátorral tudsz hangolni rajta könnyen és olcsón, különolajozás (bizony, nem neked kell olajjal szarakodni), fürge, ha ráülsz nem leszel egy merő mocsok mint simsonon, és a lábad se égeti a kipufogó, üzemenyagszintjelző (simsonon belenézel??? ), állítható lengéscsillapító, de a kedvencem a sisaktartó, jobb gyorsulás, és emelkedőn is könnyebben felmennek(teszteltük egy elég anyg emelkedőn, 2 simo nem tudott felmenni , kis robik simán. Szerintem 50cm3 be robogó(de leginkább Yamaha), fölötte meg valami komoly motor. (pl Honda CBR 600F,vagy attól jobb motor a simson? )
2010. ápr. 22. 11:09
9/19 anonim válasza:
Nem azért mondom,de amit mondott az a válaszoló,aki írta,hogy fél millióért vesz plusz mégennyiért megtuningolja,vehetne már egy autót is.Igen ám,csak annak a fenttartása egy kicsivel többet tesz ki.
Na már most miért jó?
Városba a legtökéletesebb.
Nekem például egy 500 ezres 50 ezres tuningos robogom van,és miért nem veszek egy nagymotort?mert 16 éves vagyok és tudtom szerint 21 az A korlátlan.
-gyors,dinamikus a városban
-kényelmes
-Az én robogómnak a vége 120km/h
ugyhogy lazán elmegy még egy főúton,pl le a 7esen a velencei tora.
2010. ápr. 22. 12:16
10/19 anonim válasza:
120 km/h :D öcsém áj le cuucal mert nagyon csapongg a fantáziád!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!