Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Életem első autóját szeretném...

Életem első autóját szeretném megvásárolni, de nagyon félek, hogy belenyúlok egy rosszba. Jó tanácsok, tippek?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, 2 évnyi kemény munkám van benne, összetettem 2 millió ft-ot.

Egy BMW E46 320D-t szeretnék vásárolni, jelenleg jó állásom van, szüleimmel élek, havi 150-200 ft körüli a megtakarításom, úgyhogy szerintem fenn tudnám tartani.

1,8 körül néztem ki 3 autót, hétfőn megyek megnézni mindhármat!

Ezért sem tudok aludni valószínű....

Először megnézem mindet, majd amelyik a legszebb állapotban lesz, ahhoz fogok vinni egy szerelőt (akit nem ismerek, csak megbízok egy BMW szervízest, aki 30 ezer ft-ért eljön velem és ránéz géppel az autóra, illetve alváz alapján lekér dolgokat)

Mit tudnék még tenni annak érdekében, hogy ne nyúljak bele egy olyan autóba, amire 300-500 ezer ft-ot kelljen még költenem, hogy tudjam normálisan használni?

Igazából egy évre venném az autót, utána eladnám, mert elkezdek egy egyetemet, ahol nem lesz szükségem autóra, de jelenleg a munkám miatt is és egyéb okok miatt is szükségem van rá.

Jelenleg 2 millióm van, ezért is félek, mert ez mindenem. Viszont, ha nem nyúlok mellé, akkor a pénzem 70%-át ki tudom venni belőle biztosan eladásnál, és nekem megér 500-600ezer ft-ot egy ilyen élmény.

Gyerekkorom kedvence ez az autó!

Kérlek írjatok pár dolgot, amit vásárlás előtt kérdezzek meg, ellenőrizzek le, nézzem meg, stb.!!

Köszönöm a segítséget!

2016. szept. 5. 00:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Azt olvastad, hogy a kérdező egy E46-ot venne ? Annak még a kulcsát sem lehet kiolvasni, nem ? Ne mondd már, hogy egy tízenéves BMW-t csak a szakszervizben tudnak megjavítani és más nem tud belőle kiolvasni semmit.
2016. szept. 6. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!