Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ma megfogott egy rendőr...

Ma megfogott egy rendőr motorozás közben, poros úton. Mire szamitsak? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Nincs jogsim, se papír a motoron. Pont csináltam a simsont mert leállt. Normális rendőr volt, azt mondta hogy toljam haza és hogy ne legyen ilyen. Annyit csinált hogy felirta a nevemet egy lapra és elment. Rosszra számítsak? :/
2016. szept. 4. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lesz semmi. A neved azért írta fel mert hátha elkap még egyszer.

Ja és gondoltad nem lesz semmi mert nem aszfalton mész mi?

Jól szétszopathatott volna, de tényleg rendes volt úgyhogy ezek után ne legyél hülye, csináld meg a jogsit és köss biztosítást a motorra.

2016. szept. 4. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Amennyiben az útszélén szerelted az nem motorozás(járművezetés) ergo nem történt semmi.
2016. szept. 4. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Így semmire, csak felírt hogy ha pl legközelebb megfog akkor már bajban leszel.
2016. szept. 4. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Az, hogy "poros út", jogilag ismeretlen fogalom - bárhol közúton szabálytalankodsz, azért büntethet a rendőr. Szerintem nézz utána az alapfogalmaknak és hogy hol közlekedsz, mert azzal ekerülhetsz pár jövőben kellemetlen helyzetet. (Javasolt olvasmány: KRESZ).
2016. szept. 4. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!