Melyik az az opel ami úgy néz ki mint 1 suzuki ignis?
sot, hamar ennyire belemegyunk itt egy masik paros:
fiat sedici es suzuki sx4 ;)
de akar perverzkedhetunk tovabb :D
Subaru Justy (regi, uj) es Suzuki swift (regi) es Ignis (uj)
Nem értem, mire a sok 100%.
A kérdező azt kérdezte, melyik Opel egyezett meg a Suzuki Ignissel.
Erre jött a sok válasz, hogy az Opel Agila a hátsó lámpáktól és az emblémától eltekintve mindenben megegyezik a Suzuki WagonR-el. Ez igaz, csak nem ez volt a kérdés.
Az Opel a GMC csoport tagja, akár csak a Chevrolet, így a kérdésre hajszálpontosan én sem tudok válaszolni, mivel az Ignis hasonmás GMC jármű nem Opel, hanem Chevy emblémával futott. Ez pedig nem volt más, mint a 2001-2006 között gyártott Chevrolet Cruze:
igen, de ha utana is tudnal olvasni javitotta a kerdezo, hogy "opel agila, erre gondoltam, köszönöm ...."
magyarul opel-suzuki parost keresett, nem suzuki-chevrolet parost ;)
kösz,én is láttam, de utálom a pontatlanul feltett kérdéseket.
A 0% pedig itt dícséretnek számít, mert azt jelenti, hogy különbözöm az itteni, többségében analfabéta csürhétől. Akkor lennék bajban, ha egyezne velük a véleményem, mert az már azt jelentené, hogy az ő szintjükre süllyedtem agyilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!