Suzuki Ignis 1.3 ár?
Sziasztok.
Nemrég volt egy balesetem, szerencsére nem volt sérült(én vagyok a hibás).
Lényeg a lényegben, hogy a Suzuki Ignis-em eleje elég csúnya lett. Hűtő és klímahűtő elszállt, a két ilyen kereszttartó(nem tudom mi a nevük, a váz része, amire felfekszik a motorháztető, alul pedig a hűtők, lökhárító, stb) felfogta az ütközés erejét. A motorblokk SZABAD SZEMMEL(!!) nézve nem sérült, persze majd megnézetem.
Hibás még a lökhárító(ripityára tört :( ), bal fényszóró, bal sárvédő lemez, szévédő berepedt, légzsákok nyíltak.
Ez csak spekuláció, de így nagyjából mennyit érhet az autó?
A leírtakon kívül minden más príma. Nagyon jól karbantartott autó volt, én is használnám továbbra is(bár ezek után kissé félek), de a biztosítást nem hiszem, hogy tudnám fizetni.
Mi?
Hogyne érne? A motor vonalától kezdve hibátlan, szerkezeti sérülés nincs, karosszeria prima.
Elhiszem, hogy eleve sem draga auto, de azert a semmi az tulzas...
"Mi?
Hogyne érne? "
En elhiszem,hogy biztos jó állapotban van,de inkabb csak VOLT,meg hogy a tied,igy nyilvan szamodra ertekes de ha elfogadod ha nem 2 zsák tavaly összesepert diófalevélnél többet nem fognak adni érte!Ahogy már más írta,örülj hogy megóvott,de most mar mehet a levesbe......megcsinaltatni nem éri meg szóval vagy eladod egybe gombokért vagy viheted egy bontóba!
Szia. Egy ismerősöm ütközött kb 6 éve , klíma nem volt ,vagoner volt, lábán jött el az autó, légzsákok nyíltak, a kár 680000 ft.
Az autód sajnos gazdasági totálkáros ,ahogy a többiek is írják .
150-ért elvitték. :/
Hát nagyon sajnálom, nehéz szívvel engedtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!