Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Ignis 1.3 ár?

Suzuki Ignis 1.3 ár?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nemrég volt egy balesetem, szerencsére nem volt sérült(én vagyok a hibás).

Lényeg a lényegben, hogy a Suzuki Ignis-em eleje elég csúnya lett. Hűtő és klímahűtő elszállt, a két ilyen kereszttartó(nem tudom mi a nevük, a váz része, amire felfekszik a motorháztető, alul pedig a hűtők, lökhárító, stb) felfogta az ütközés erejét. A motorblokk SZABAD SZEMMEL(!!) nézve nem sérült, persze majd megnézetem.

Hibás még a lökhárító(ripityára tört :( ), bal fényszóró, bal sárvédő lemez, szévédő berepedt, légzsákok nyíltak.

Ez csak spekuláció, de így nagyjából mennyit érhet az autó?

A leírtakon kívül minden más príma. Nagyon jól karbantartott autó volt, én is használnám továbbra is(bár ezek után kissé félek), de a biztosítást nem hiszem, hogy tudnám fizetni.

2016. aug. 29. 08:25
 1/7 Johnny Bravo ***** válasza:
Gyakorlatilag semmit nem ér az autód!Szomorú tény de el kell fogadni!
2016. aug. 29. 08:41
 2/7 A kérdező kommentje:

Mi?

Hogyne érne? A motor vonalától kezdve hibátlan, szerkezeti sérülés nincs, karosszeria prima.

Elhiszem, hogy eleve sem draga auto, de azert a semmi az tulzas...

2016. aug. 29. 08:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Most akartam írni, hogy adok érte 6 tyúk tojást, de a motorblokkot nem szabad szemmel kell nézni. Tedd ki netre, hogy bontod, kinek mi kell, már nem fogod újjá éleszteni. Bocs. Eddig tartott a forgalomba az ideje, megmentett a hibádból adódó sérüléstől. Köszönd meg neki és müködő/ használható alkatrészeit szord szét a világba, emlékezve arra, hogy a Te Ignised elmúlása után milyen sok Ignis életét könnyíti meg.
2016. aug. 29. 09:25
 4/7 Johnny Bravo ***** válasza:

"Mi?

Hogyne érne? "

En elhiszem,hogy biztos jó állapotban van,de inkabb csak VOLT,meg hogy a tied,igy nyilvan szamodra ertekes de ha elfogadod ha nem 2 zsák tavaly összesepert diófalevélnél többet nem fognak adni érte!Ahogy már más írta,örülj hogy megóvott,de most mar mehet a levesbe......megcsinaltatni nem éri meg szóval vagy eladod egybe gombokért vagy viheted egy bontóba!

2016. aug. 29. 10:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Kollégám szarvasnak ütközött a pár éves Suzikijával. Ráköltött 500 ezret a kocsira de folyamatosan jönnek elő a rejtélyes hibák. Sajnos az a helyzet, hogy nem érdemes megjavíttatni. Sose lesz már a régi. Ha a motorblokk hibátlan azt még talán el lehet adni jó pénzért.
2016. aug. 29. 11:42
 6/7 Gábor t ***** válasza:

Szia. Egy ismerősöm ütközött kb 6 éve , klíma nem volt ,vagoner volt, lábán jött el az autó, légzsákok nyíltak, a kár 680000 ft.

Az autód sajnos gazdasági totálkáros ,ahogy a többiek is írják .

2016. aug. 30. 19:38
 7/7 A kérdező kommentje:

150-ért elvitték. :/

Hát nagyon sajnálom, nehéz szívvel engedtem el.

2016. szept. 8. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!