Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Toyota...

Patriksztár kérdése:

Mi a véleményetek a Toyota Priusokról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hamarosan beruháznánk egy Toyota Priusra, kiszemeltünk párat, 2005-2008-as modelleket.

Mi róla a véleményetek? Én eddig csak jót olvastam róluk, de azért érdekel, hogy ti hogy vélekedtek róla.

2016. szept. 3. 02:34
1 2
 11/15 BiTOPro97 ***** válasza:

Land Cruiser Hybrid elé is besétál az ember ha nem néz körbe az ember, mert alapban az elektromos motor hajtja.

Ahhoz képest mit tudd ez a Prius, valami első volt vagy mi?

2016. szept. 5. 11:34
 12/15 anonim ***** válasza:

"Mikor teljesen hibrid?"

Jaj istenem: [link]

Amiről te beszélsz az elektromos autó. Az Tesla.

Hibrid jelentése 2 dolog keresztezése.

Ostoba vagy és még vered is magad rá. Plug-in hibridnél az a különbség, hogy a benzin motor nem tölti az aksikat, hanem hálózatra kell tenni.

2016. szept. 5. 14:58
 13/15 A kérdező kommentje:
Illetve a Plug-in drágább is sokkalta.
2016. szept. 5. 17:47
 14/15 BiTOPro97 ***** válasza:

Egy nem vagyok ostoba, csak nem izgatott fel a téma. ;) Az elektromos motor ötvözetét is az autóval, nevezhetnék hibridnek, nem? :O

Amúgy a plug-in-nál is tölti a benzinmotor, és még a fékezésnél is az aksikat, csak nem csak az. Nem? :O - már csak elkapott infók alapján is, lehet egyaránt vagyunk "jól" informálva? :O

2016. szept. 5. 21:19
 15/15 BiTOPro97 ***** válasza:

Amúgy még azt is tudom, hogy a a magát sziléziai németnek való, öreg Porsche még az első autóját elektromos meghajtásúnak tervezte, és beülősként végezte a osztrák politechnikumot vagy mit Bécsben. - szóval papírt azt nem kapót róla, csak tanulhatót ott. Na és akkor még nem tudták, elektromos, vagy belsőégésűek lesznek az autók majd a huszadik században.

De a PR-t nem ezek érdeklik, ezt viszont mindenki tudhatja. ;)

2016. szept. 6. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!