Mi a véleményetek a Toyota Priusokról?
Sziasztok!
Hamarosan beruháznánk egy Toyota Priusra, kiszemeltünk párat, 2005-2008-as modelleket.
Mi róla a véleményetek? Én eddig csak jót olvastam róluk, de azért érdekel, hogy ti hogy vélekedtek róla.
Land Cruiser Hybrid elé is besétál az ember ha nem néz körbe az ember, mert alapban az elektromos motor hajtja.
Ahhoz képest mit tudd ez a Prius, valami első volt vagy mi?
"Mikor teljesen hibrid?"
Jaj istenem: [link]
Amiről te beszélsz az elektromos autó. Az Tesla.
Hibrid jelentése 2 dolog keresztezése.
Ostoba vagy és még vered is magad rá. Plug-in hibridnél az a különbség, hogy a benzin motor nem tölti az aksikat, hanem hálózatra kell tenni.
Egy nem vagyok ostoba, csak nem izgatott fel a téma. ;) Az elektromos motor ötvözetét is az autóval, nevezhetnék hibridnek, nem? :O
Amúgy a plug-in-nál is tölti a benzinmotor, és még a fékezésnél is az aksikat, csak nem csak az. Nem? :O - már csak elkapott infók alapján is, lehet egyaránt vagyunk "jól" informálva? :O
Amúgy még azt is tudom, hogy a a magát sziléziai németnek való, öreg Porsche még az első autóját elektromos meghajtásúnak tervezte, és beülősként végezte a osztrák politechnikumot vagy mit Bécsben. - szóval papírt azt nem kapót róla, csak tanulhatót ott. Na és akkor még nem tudták, elektromos, vagy belsőégésűek lesznek az autók majd a huszadik században.
De a PR-t nem ezek érdeklik, ezt viszont mindenki tudhatja. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!