Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Toyota...

Patriksztár kérdése:

Mi a véleményetek a Toyota Priusokról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hamarosan beruháznánk egy Toyota Priusra, kiszemeltünk párat, 2005-2008-as modelleket.

Mi róla a véleményetek? Én eddig csak jót olvastam róluk, de azért érdekel, hogy ti hogy vélekedtek róla.

2016. szept. 3. 02:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2016. szept. 3. 04:02
 2/15 anonim válasza:
:))
2016. szept. 3. 08:14
 3/15 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy honnan. Olaszból felejtős, vagy bármilyen közeli tengerparti országból. Azok általában 5-7 alatt szétrohadnak. Most hoztak egy 5 éves Mazda 6-st olaszból. Nagyon szép volt kívül-belül, viszont alul, szabályosan elporladt a kocsi.

A másik a japán motorokra nem kell nagyon figyelni, ha megvolt legalább a 15 ezerenkénti olajcsere, akkor még sokáig jó lesz.

Viszont jó tanács, az elmúlt 2 évben az első helyet foglalja el a lopott autó listáján, így érdemes elvinni gyújtás megszakító tenni bele, akár kettőt is.

2016. szept. 3. 09:42
 4/15 BiTOPro97 ***** válasza:
0%

Toyota Prius és olajcsere? :O

Mikor teljesen hibrid? - jó van benne olaj, de fékben és etc.

2016. szept. 3. 11:27
 5/15 A kérdező kommentje:

Igen, nagyon előszeretettel lopkodják, városba nem járnánk annyira, falun lakunk.

Lopásgátlót mindenképp szeretnénk majd bele.

2016. szept. 3. 11:28
 6/15 A kérdező kommentje:

Javítom magam:

Városban is közlekedünk, pl: Dorog, Esztergom, Győr, 'Fehérvár, Pilisvörösvár. Kisebb városokban.

2016. szept. 3. 11:29
 7/15 BiTOPro97 ***** válasza:
9%
Taxinak jó. Úgy még örültem is neki, elfértem benne, amin erősen meglepődtem, mert messze az átlag felé nőttem. Jó az ülés is jó volt beállítva. Meg ilyen városi gurulásszós autónak is jó lehet, akinek elég vagy fontos a fenntartási költség.
2016. szept. 3. 11:30
 8/15 anonim ***** válasza:
46%

"Toyota Prius és olajcsere? :O

Mikor teljesen hibrid?"

Atya ég! Nézz utána, hogy mit jelent az hogy hibrid! Ha nem vagy tisztában vele, csak magadat égeted be.

A hibridben is van belső égésű motor, ami igényel motorolajat. A hibrid nem egyenértékű az elektromos autóval!

A Prius biztos jó autó, nem véletlenül van belőle olyan rengeteg. Legalábbis Budapesten elég sokat látok belőle. Az is jópofa dolog, hogy a teremgarázsból hangtalanul jön fel. :) A mi házunkban is van egy ilyen. Nekem személy szerint a külseje nagyon nem jön be. A top10 legrondább autóban nálam mindenképp ott lenne. 10 év körül az is kérdéses, hogy az akkupakk milyen állapotban van benne. Azt cserélni nem két fillér.

2016. szept. 3. 12:14
 9/15 anonim ***** válasza:
72%
Nekem nagyon bejön, de tipikusan az az autó, amit használtan nem vennék meg. Lehet, hogy nincs igazam, de szerintem ez úgy műxik, hogy megveszi a pógár, hajtja egy darabig, aztán 5-6 év múlva, amikor esetleg befigyel az aksicsere, túlad rajta.
2016. szept. 4. 08:20
 10/15 BiTOPro97 ***** válasza:

Azt hittem ez egy full hibrid olyan plug-in hybrid, electric car, olyan is van már.

Mi ebben a nagy szám akkor, akár csak a többi hybrid Toyotához képest, az amiért a USA harmada kajálja?

2016. szept. 5. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!