Autó napfénytető lezárható?
Figyelt kérdés
Helo!
Sok autónál láttam, hogy van opció napfénytetőre. Az volna a kérdésem, ezt a napfénytetőt le lehet valahogy árnyékolni belülről? Tehát ha nem akarom, ne süssön be a nap felülről, el lehet húzni valami kemény fedelet, vagy ott mindig át lehet látni? BMW 3-asról lenne szó (használt kocsi nem rossz kocsi :D ).
2016. szept. 2. 22:36
1/7 anonim válasza:
Igen, általában le lehet, nekem egy régebbi 2003 as A6 os Audimon volt napfénytető és ott így volt megoldva mint a képen :
De az újabb modellemen 2008 is ilyen van :)
2/7 anonim válasza:
youtube.com és " e46 sunroof" azt láthatod.
Melyik hármas? e36 ban ugytudom nem volt, e30 ban nagyon ritkán talán olasz piacra létezett?
Vegyél ötöst az tágasabb, e39 ára, most béka fenekén :)
Egy sok extrás 528i egész pöpec!
3/7 anonim válasza:
mármint e36 ban csak a sima elhuzhato fém volt nem üveglapos
4/7 anonim válasza:
Igen az üveg alatt el lehet huzni egy másik kárpittal bevont lapot amin nem jön át a fény
5/7 anonim válasza:
Vagy lefóliáztatod azt is (mert nyilván le lesz a kocsi)
6/7 A kérdező kommentje:
Szuper köszi a segítséget.
2016. szept. 3. 08:13
7/7 anonim válasza:
Persze hogy lezárható. Vagy kézzel, vagy elektromosan gombnyomásra van egy "roló", amit be tudsz húzni. És akkor olyan mintha ott is tetőkárpit lenne. Legalábbis nekem az Astrán ilyen van gyárilag. Gondolom a BMW megoldása is hasonló lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!