Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzukisokban és a TDI tulajokb...

Suzukisokban és a TDI tulajokban mi ez a versenyszellem?

Figyelt kérdés

BMW és Mercédes ellen mindig bepróbálkoznak, de 99% ezek a tulajdonosok.

Legmókásabb, hogy a w124 -n nincs felirat és talán extaxis200d -nek nézik?

BMW -nél meg azthiszik mindenkinek 4hengeres öccázeuróért behozott van?

Pályán elhaladás után elkezdik ők is nyomni.

Sima úton előzés után nyomják.

Stb.

2016. szept. 2. 01:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%

Ez egyszerűen nem igaz.

Ezt csak a beteg lelkű öccázojrós német romok gazdái látják így.

Mert betegek.

Ha véletlenül valaki gyorsabban meri nyomni, mint ők a szar germán fosuknak, akkor rögtön személyes sértésnek veszik, és próbálnak kitalálni valami csoporot: hülyesuzukis, hülyetédéjís.

Miközben a kocsi gazdája csak autózik, és észre sem veszi a másik sávban kékfüstöt húzó lógó belű valaha prémium romot.

És igen, a rágyoirsítás stimmel, mert pont ezek a lefingott mercis, béjembés tahók szoktak mindenhova befurakodni, megb.nák az anyjukat, ha attól egy hellyel előrébb kerülnének. Az ilyeneket senki nem szokta beengedni, nem csak a suzukisok.

Nincs jobb szórakozás, mint egy ilyen tolakodó mercis majom pofáját látni, amikor a sor összezár, és nem fér be. És pont az ilyenek szoktak abból ügyet csinálni, hogy a germán fosukat az autópályán senki sem előzheti meg. Igazából szabályosan nem is lehet, mert ha hóttegyedül vannak 10 kilométeres körzetben az egész pályán, akkor is csak a belső sávban képesek terpeszkedni.

Szóval a vázolt magatartás, az előzés ellehetetlenítése, azonnali satufékes büntetés pont a kérdezőhöz hasonlóakra jellemző.

Mindenhol versenyt látnak, ott is ahol nincs. És azonnal törleszteni akarnak.

2016. szept. 2. 01:14
 2/12 anonim ***** válasza:
Mivel próbálkoznak be, édes bogaram? Lassú vagy, azért előz meg. Írja talán valami a KRESZ-ben, hogy bömbit meg mergát tilos előzni? Attól meg, hogy nagy kocsi van a seggetek alatt, nem tudtok még rendesen vezetni. Kanyargós hegyi úton bírom az ilyen BMW-seket, ahogy 20 km/h-ra fékeznek minden kanyarban, idegesítően vánszorognak. Volt, hogy a Waze torlódást jelzett, mert egy nyomi bömbis nem mert menni a Bükkben.
2016. szept. 2. 01:29
 3/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, nőj fel. Nincs semmi féle verseny. Ez baromság.

Amúgy van néhány suzuki, amivel lehet menni rendesen..a tükörben csak azt látod a bömösödben, hogy tol egy suzuki..akkor nem kell megsértődni, mert az pédául egy Kizashi..kimész a megszokott belső sávodból, és elengeded..

ez nem verseny...csak siet.

valamiért úgy érzem, hogy dicsekedni szeretnél...

mesélj, mid van? de az igazat!

Nekem Kizashim..neked?

2016. szept. 2. 06:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez egy létező jelenség, csak éppen pont a bálna szedán BMW-ben, Merciben tespedő idióták csinálják, akik nem bírják elviselni, hogy megelőzik őket és minden frusztrációjukat másokra vetítik ki, mint a kérdező
2016. szept. 2. 07:53
 5/12 A kérdező kommentje:
#1,#2,#3 nem tudnak olvasni de leirom ujbol! Amig nem er3d utol vagy nem elozod meg oket mennek Xkm/h val es mikor megelozted oket X+Ykm/h val elkezdik ok is nyomni, de a full parahsztya az elozes kozbe mar gyorsit, hogy ne bird megelozni csak olyankor athuzod d bol s be es tukorbe se latod :-)
2016. szept. 2. 08:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ezek a dolgok miért csak a bömbiseket zavarják. Autózom a saját tempómat, ha valaki lassabb, megelőzöm, ha gyorsabb, akkor mögé állok, pályán meg jobbra tartok, amikor éppen nem előzök. Ha x km/h-val akarok menni, és az előttem haladó gyorsít, és gyorsabb lesz, akkor nem előzöm meg.
2016. szept. 2. 08:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy troll leszek, de nekem aztán hiába tolja a gázt ha éppen megelőzöm. Nem igazán érintenek meg. Suzukit hajtok én is. gsx-r 750-et.
2016. szept. 2. 09:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Még az is lehet, hogy Suzukija van a kérdezőnek is? :)

Nem.

A kérdésből kiderült, hogy neki egy w124 Merci van, leszedett feliratokkal. Gratulálok hozzá, jó autó, csak vissza kellene venni az arcból.

Amit ír, megfigyeltem minden autósnál, nem csak a Mercedes és BMW, vagy a Suzuki vagy TDI tulajonkál.

Ez az az eset amikor előzöl és közben rágyorsít a másik is, nehogy már megelőzd. Ge**ség, de van ilyen.

Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet a kérdést így kiírni?

2016. szept. 2. 12:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Volt régebben egy 2.5 td autónk akkor még ovis voltam, de emlékszem. Nem volt felirat a kocsin, hogy 2.5 td, mindenki jött balról addig, aztán Apu vett 2.5 td feliratot a autósboltba és másnap kevesen előztek meg, sőt az után nem nagyon előztek meg. Amikor tönkrement az autónk kénytelenek voltunk 2.0 benzinest venni ( nagyon rossz helyzetben voltunk lentebb kellet adni) akkor se előztek meg mert ott volt a 2.0 I. Mondjuk még van is, és érdekes ha 2000-es Opelal megyek 80-al szinte senki meg sem előz ( szeretem ha vannak elöttem de tényleg köv. táv. minden betartva nyugi) ha a Suzukimmal megyek 80-al szinte még a traktor is bepróbálkozik ( vicc volt a traktor nem megy annyival amit írtam ) ha ugyan úgy 1.3-as autóval de a Mazdával megyek akkor se előznek meg, szép autó, megértem, formás ( vicc volt, tudom, hogy mindenkinek más a szép és másért elfogult) szóval ez olyan, hogy azt gondolják a kisebb autóból már kihoztad a max. sebességet és nem várnak rád/miattad egy esetleges dombnál, de nagy köbcentis autónál tudjuk, hogy nem akadály egy 10 vagy akár egy 15%-os emelkedő sem.
2016. szept. 2. 13:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy hogy mi van az autó hátuljára írva, ha csiga tempóban közlekedik akkor megelőzöm.... Városon kívül én szeretek 100-al menni, mert így jön jól ki a 6. sebesség. Hiába tűnhet ez mások szemében úgy, hogy nézd ott megy a kö.csög tdi-s és hajt mint a vad.barom, letol mindenkit az útról mert azt hiszi ő a fasagyerek...
2016. szept. 2. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!