Pár hete nincs bennem versenyszellem. Nem küzdök azért, hogy jobb legyek, mint előző héten. Kifáradtam volna?
Figyelt kérdés
Terembe járok 2-3 éve, eddig azon voltam, hogy emeljek súlyon/jobb legyen kivitelezés/ jobb kaja stb.
Most kb sz*rok egészbe, nem vagyok motivált.
Időjárás vagy egyéb gond?
2016. júl. 30. 17:56
1/4 anonim válasza:
Lehet a meleg miatt,munkahelyi stressz,kis túledzés,ilyenek... Magánéleti gondok,stb...
2/4 Cortez70 válasza:
Érdekes, én már lassan 31 éve edzem, de sosem éreztem olyat, hogy demotivált lennék. Most 45 évesen is várok minden edzést. Csináld azt amit szeretsz, nem muszáj mindenkinek súlyzós edzést végezni, ha nem jön be.
3/4 anonim válasza:
időjárás azt mondja...:D
egyetértek Cortezzel most készülök életem egyik legnagyobb kihagyására 2napra...:Dsose éreztem ilyet.lehet leesett a tesztoszteron szinted.cuccoltál?
4/4 A kérdező kommentje:
semmi ilyen, majd kiderül
2016. júl. 30. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!