Volkswagen Touareg vagy BMW x5?
Figyelt kérdés
Egy nagyon jo SUV ot szeretnek venni... Jo nagyot ! Ti melyiket valasztanatok, es miert azt? Koszi elore is! :) ( ne mondjatok mas lehetoseget :P )2016. szept. 1. 22:45
11/12 anonim válasza:
Most szerinted melyik a jobb? Nem nagyon lehet érteni
12/12 anonim válasza:
Kb 50.000km óta használok egfy eredetileg is magyarországi touareget a legjobb és legmegbízhatóbb 3.0tdi (Bks) motorral.A fenntartási költsége minimális. jól megy, jól fogyaszt, fejedelmi kényelem és komfort a légrugók miatt. Ütöm.vágom és így fogyaszt 10-12 között.(város 60km/h országút 140-180, vagy amit a forgalom enged. 8 évesen vettem és nagyon nem bántam meg. Általában évente cserélem a kocsikat. Ez megvan kb 1.5 éve, de szóba nem került csere. A baráti társaságomban több féle Suv is van, és büszkén állítom, hogy az enyém a legjobb. Nem vagyok márkafanatic sem bmw ellenes, de az általam ismert X5-ök mind pénztemetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!