Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen Touareg vagy BMW x5?

Volkswagen Touareg vagy BMW x5?

Figyelt kérdés
Egy nagyon jo SUV ot szeretnek venni... Jo nagyot ! Ti melyiket valasztanatok, es miert azt? Koszi elore is! :) ( ne mondjatok mas lehetoseget :P )

2016. szept. 1. 22:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
mind a kettő pénzigényes, szűval ami neked jobba ntetszik
2016. szept. 1. 22:47
 2/12 anonim ***** válasza:

Ha már nagy kell és Suv ÉS az X5 szóbajött akkor a következőket tudnám ajánlani :

Audi Q7 jó nagy, jól is megy és nagyon kiforrott 3.0 Tdi vagy 4.2 Fsi motorral.

Vagy Mercedes GL 320 Cdi motorral ez is jól kiforrott motor

Esetleg sokkal lejebb kategóriában A tuareg is szóba jöhet ugyancsak a jó 3.0 tdi motorral.

2016. szept. 1. 23:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Jó SUV? Mazda CX-5
2016. szept. 1. 23:34
 4/12 Johnny Bravo ***** válasza:
A "nagyon jo SUV" nem a touaregnel meg az x5nel kezdodik!
2016. szept. 2. 09:43
 5/12 anonim ***** válasza:
X5
2016. szept. 2. 10:07
 6/12 anonim ***** válasza:
VW Touareg. Nem annyira rossz a hírneve is, de nem is ez a lényeg, hanem én jobb autónak tartom. A Touaregek jobban bírják a ridegtartást is, akár munkára is befoghatóak (vontatás, ilyesmi). Továbbá az egyetlen SUV, amelyik terepen sem vall szégyent, nagyon jól boldogulnak komoly terepen is. Aztán ha jó nagy SUV kell, akkor legyen különleges, meg tényleg nagy is: 5.0 V10-es motorral vedd :D
2016. szept. 2. 16:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Jeep Cherokee
2016. szept. 9. 18:25
 8/12 anonim válasza:

Mindenképp X5!

Ne sajnáld majd a lóerőket belé, hihetetlen élmény, amikor egy minimum 300 lóerős, 2 tonnás kocsival gyorsítasz. Egy ismerősömnek van ilyene, eszméletlen.

Szerintem a VW -t nem lehet összehasonlítani a BMW-vel. A BMW amennyivel drágább, annyival több élményt nyújt.

(Egy kicsit visszatérve a 2. mondazomhoz, már 252 lóerővel is hihetetlenül gyorsul :) )

Szóval ha van pénzed ezt megvenni, és a kérdésedből ítélve van, akkor X5.

2016. okt. 18. 20:57
 9/12 anonim válasza:

Utolsó vagyok.

Tudom, hogy nem csak a gyorsulás számít, az X5 szerintem minden másban jobb, mint a VW. Talán a fenntartása kicsit komolyabb összeg, de másban jobb a BMW. Fogyasztásban ugyanannyi.

2016. okt. 18. 20:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Ülj be egy 3.0 TDI Touaregbe, sőt nem is, ülj be egy 5.0 V10 TDI-be. Utóbbi után az X5-ös egy viccnek fog tűnni.
2016. okt. 19. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!