Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Törött spirálrugóval közlekedh...

Törött spirálrugóval közlekedhetek még, amíg nem lesz cserélve?

Figyelt kérdés

Szervizkor derült ki, hogy eltörtek a rugók az autóban. A hátsó kettőt kicseréltük, mert az egyik már nagyon lógott, elég balesetveszélyes volt. Az elsők is el vannak sajna törve, de csak szeptemberben lesz cserélve, viszont muszáj használnom az autót.

Az elsők az alsó tányérnál törtek el, de nem ugrottak át rajta, hanem fekszenek rajta. Használhatom így még cseréig?

2016. aug. 26. 14:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Én nem tenném..

Mi van, ha kormányozhatatlanná válik?

2016. aug. 26. 14:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Látni kéne hogy milyen, mit befolyásol...

Mikor vettem az autómat, bal hátul nekem is törött volt. Én így jártam vele, semmit nem vettem észre rajta. És előttem is isten tudja mióta használták így, mert nem friss törés volt. Sőt, vásárlás előtti állapotfelmérésen se tűnt fel nekik, hogy törött. Lepecsételt aláírt papírt adtak róla, hogy ellenőrizték és minden rendben vele.

2016. aug. 26. 14:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha a lelkiismeretedre hallgatsz, akkor a válasz: NEM.

Mérlegeld, hogy megéri-e kockáztatni egy esetleges balesetet.

Legkönyebb így, ha elképzeled:

balesetet szenvedsz a rugó miatt. Már bánod, hogy nem ccsináltattad meg idejében. Szeretnéd, ha ez csak egy álom lenne és felébreddnél vagy visszaugorhatnál az időben. Most még megteheted.

2016. aug. 26. 15:00
 4/10 A kérdező kommentje:

Nyilván én sem jókedvemből autóznék így vele.

Ez sem friss törés, mert már felületi rozsda volt a törött részen, szóval az előző tulajnál reccsenhetett el. Azóta használtam már 1500 km-t, de így, hogy már tudok a törésről, már más a szitu.

2016. aug. 26. 15:10
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Hát nagyon lassan, meg óvatosan járj vele, főleg, ha mindkettő törött.. 50 nél ne menj sehol se gyorsabban, és kerüld el az autópályákat..
2016. aug. 26. 15:20
 6/10 A kérdező kommentje:
250 km autópályát kéne teljesítenem, oda-vissza.
2016. aug. 26. 15:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha egyszeri út, akkor inkább alternatív útvonalakon..

Most ok, hogy biztonságban érzed magad, de ha mondjuk még egy helyen eltörik a rugó, és durrdefektet okoz, te repülsz a pályáról..

50 nél még azért meg lehet fogni a kocsit.

2016. aug. 26. 15:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogy a halálba tud eltörni az összes rugó?
2016. aug. 26. 16:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Milyen autó az vagy mit csínáltál vele hogy mondegyik rúgó eltört?

Buhera ültetés mi?:)

2016. aug. 26. 17:26
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem én törtem el, hanem sikerült így megvennem. :D Pont az kerülte el a figyelmem, bár az elsőket nehéz volt észrevenni, mert elég hülye helyen törtek el. A hátsót viszont tényleg észrevehettem volna. Amúgy az autó szép állapotban van kívül-belül, csak hát a rugó..

Amúgy egy Alfa 159.

2016. aug. 26. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!