Közlekedhetek törött indexel?
Motorkerékpárra nem kötelező az irányjelző lámpa!
Ha viszont van rajta, akkor meg kell felelni a követelményeknek, vagy le kell szerelni.
javítsd ki, ragaszd ha megvannak a darabok, vagy veszel egy másik műanyag burát, vagy kitallsz egy alternatív olcsó megoldást ami narancssálrga színű fényt fog kibocsáljtani és esztétikailag elfogadható.
De őszintén mondom, ha egy index bura miatt kérdést kell feltenni hogy szereztél jogsit? Hogy közlekedsz a városban? NEm szeretnék a közeledben autót vezetni. Bocs ha komor és szemét voltam. De tallkoztam pár agyatlan motorossal az ú,ton, ráladásként még a rendőnrnek is integetett. Ott billegett előttem 5 percen keresztül lakott területen belül. Nem akarlak ilyennek beálllítani, csupán egy kissé durva biztató ösztönzést akarok nyújtani a probléma egyszerű megoldálsára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!