Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51 hátsó világítás és...

Simson s51 hátsó világítás és index nem jó miért?

Figyelt kérdés
Van egy Simson S51b típusú motirom és két napja nem jó a hátsó világítás. Egész eddig jó volt több éven át. Pár napja pedig csak pislákol néha felvillanik kicsit és ennyi. Rákötöttem direktbe akksira akkor meg rendes fénye van. Húztam neki új vezetéket azzal is csak pisslogott. Kontakt hibát is megnéztem többször is de akkir se jó, közben meg az első lámpa kifogástalanul működik. Az index el meg az a vaj, hogy álló helyzetben és járó motorral menet közben villog rendesen. De mikor kirakom az indexet és elkezdek fékezni elalszik vagy elhalványul. Ez miért van? A fék lámpa elszívhatja az áramot tőle vagy mi?

2016. aug. 26. 14:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Így néz ki a testelés hibája:

https://www.youtube.com/watch?v=1faCbvgnVFg

Nálad is az van, csak nézd meg jobban.

Ha kiszeded a két izzót a lámpából, akkor az index se fog működni.

Próbáld csak ki.

Mellesleg 10 perc leszedni az ülést és a tankot, és megcsinálni rendesen.

2016. aug. 26. 21:34
 12/13 anonim válasza:
Nem lehet hogy a világítótekercs szart be? Mert nálam például ez a baj, nekem hátul semmi bajom a világítással, a helyzetjelző meg a fék is rendesen működik, a féklámpa azonnal kapcsol. Viszont nekem elől semmi nincs, 3 hete volt forrasztva másodjára a tekercs, és megint nem jó. Csak akkor világít ha aksiról kapja a jelet, máshogy az istenért sem akarna világítani. Ha valaki erre is tudna megoldást azt megköszönném. Hátul nekem egyszer azért nem volt világítás mert az izzó kiesett a helyéről és zárlatot csinált :D
2016. aug. 26. 22:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már olyan bajom, eddig talán háromszor is, hogy elengedett az első világítótekercs test kontaktusa. Újra kellett forrasztanom, de nem nem lett tartós. A harmadik forrasztás után vettem bele új tekercset, hogy ha negyedjére is elenged, akkor nem forrasztgatom tovább.
2016. aug. 29. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!