20 éves vagyok meg van a C;E kategóriás jogosítványom. Lehet vele menni külföldre dolgozni vagy meg kell várni hogy 21 éves legyek? Persze van gki és páv2 vizsgám is.
Figyelt kérdés
2016. aug. 26. 13:51
11/13 anonim válasza:
Tényleg, most hogy mondod ezt a buszos dolgot, valóban én hordtam össze mindenfélét. Személyautóhoz (vagy kisbusz stb.) kapcsolt nehéz pótkocsira érvényes E-t adnak 21 alatt. Bocs a pontatlanságért.
12/13 anonim válasza:
Buszra amúgy nem 24 a korhatár? Egyébként az is lehet, hogy csinálhatod 21 előtt a C+E-t és le is vizsgázhatsz csak nem fogod megkapni. Én 22 éves vagyok, 2 hete voltam bent a kormányablaknál a C és a CE vizsgaigazolásommal, mégis ott nézegették a jogszabályokat a dolgozók mert nem tudták, hogy 21 vagy 22 a korhatár.
13/13 anonim válasza:
Azt hiszem belföldi buszra már csak 21 mivel kevés birka van aki bevállalja és nagy a hiány, de ott is ha a D-hez kötsz E-t 24-nek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!