Lehet kicsit hülye kérdés, de nálatok, magyarországon is rendőrök vizsgáztatnak az autóiskolákban?
Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 23:24
1/8 anonim válasza:
Nem, vizsgabiztosok vannak erre a célra.
2/8 anonim válasza:
Nem itt oktatókból lesznek vizsgabiztosok, aztán elosszák a pénzt amit a tanulótól kérnek a forgalmin.
3/8 anonim válasza:
nem, itthon vizsgabiztos van de előtte az oktató is lehúz
4/8 anonim válasza:
NKH-s öreg trotylik általában.
És szeretnek megbuktatni mindenkit, apró dolgokért(tachográf korongon rossz helyre írod véletlenül az érkezés időpontját...)
5/8 anonim válasza:
Így van ,ahogy előttem írták NKH-s f....k. Szeretnek buktatgatni. Mondva csinált okokkal. Sokat ne várj tőlük,és ha hozzánk laksz közel, ESZEDBE NE JUSSON ide jönni jogsit csinálni. Mert csak a pénztárcád bánja. Iskolákról: szerintem mindent elmond,hogy 3-3500 egy vezetési óra,de van ahol már 4000. Csak tudnám én Mire fel? oké,hogy az iskola vezető lehúz a 4 rongyból 1000-1500at,adóba megy kb 500-1000 ft. így is marad 2000 legrosszabb esetben az oktatónál per óra. Aztán nekem ne jöjjön senki a kocsi kopással,mert ha azt számoljuk,hogy napi 10 órát melózik(12t,vagy többet szoktak)akkor is napi 20000,ami heti 100-120 ezer. Na kedves kérdező erről ennyit. Egy szó,mint száz: hányadék az egész. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nem akarok oda menni vizsgázni, mivel van már jogosítványom, csak kiváncsi voltam, mert nálunk,szlovákiában rendőr vizsgáztatott engem.
2016. aug. 26. 06:45
7/8 anonim válasza:
A kérdés az volt, rendőrök vizsgáztatnak e itt nálunk (is) az autósiskolkban...
vagy-vagy..ha megvan a vizsgabiztosi minősítése, akkor másodállásban esetleg..
Vizsgabiztos bárki lehet, akit alkalmasnak találnak e feladatra.
szerintem
8/8 Csomorkány válasza:
Romániában is rendőrök vizsgáztatnak. Számomra elég logikusnak tűnik, de nálunk sose volt így tudtommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!