Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet magyarországon új...

Hogy lehet magyarországon új Checvrolet Camarot venni?

Figyelt kérdés
Régóta kinéztem magamnak, de sehol nem találtam, hol lehetne magyarországon vadonat új Camarot venni.

2016. aug. 15. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Furcsállom, hogy ha van annyi pénzed, melyből Camarot akarsz venni, de nem tudod ki is az importőr...

begúglizod a lehetséges két autószalont, aztán tiéd a páya...esetleg Bécsben...

2016. aug. 15. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
#1: Nyugi, már csak három hét, vége a szünetnek és eltűnnek az ilyen kamukérdések:)
2016. aug. 15. 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Megszűnt a Chevy márkák hazai (európai) forgalmazása, tehát kisebb importőrcégeken keresztül Amerikából tudsz venni. Nézz szét a németeknél ott elég komolyan foglalkoznak ezzel a szegmenssel, úgy hogy minden európai követelménynek megfelel az autó. Ugye ez nem kézenfekvő minden Amerikából jövő autó esetében.
2016. aug. 15. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor inkább már új mustang. Camarobol is van 2 literes turbós és van a nagy szívó, ugyan ezt tudja a ford is, csak a fordból van 100, míg camarobol 1.
2016. aug. 15. 16:39
 5/5 veterán vas ***** válasza:

Szerintem van az a cég, amelyik -jó pénzért- egy vadi új "0" kilométeres Chevit leszállít a kapud elé.

Ja, hogy nincs annyi pénzed?

Akkor viszont ne álmodozz.

2016. aug. 15. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!