Hogy lehet magyarországon új Checvrolet Camarot venni?
Figyelt kérdés
Régóta kinéztem magamnak, de sehol nem találtam, hol lehetne magyarországon vadonat új Camarot venni.2016. aug. 15. 13:39
1/5 anonim válasza:
Furcsállom, hogy ha van annyi pénzed, melyből Camarot akarsz venni, de nem tudod ki is az importőr...
begúglizod a lehetséges két autószalont, aztán tiéd a páya...esetleg Bécsben...
2/5 anonim válasza:
#1: Nyugi, már csak három hét, vége a szünetnek és eltűnnek az ilyen kamukérdések:)
3/5 anonim válasza:
Megszűnt a Chevy márkák hazai (európai) forgalmazása, tehát kisebb importőrcégeken keresztül Amerikából tudsz venni. Nézz szét a németeknél ott elég komolyan foglalkoznak ezzel a szegmenssel, úgy hogy minden európai követelménynek megfelel az autó. Ugye ez nem kézenfekvő minden Amerikából jövő autó esetében.
4/5 anonim válasza:
Akkor inkább már új mustang. Camarobol is van 2 literes turbós és van a nagy szívó, ugyan ezt tudja a ford is, csak a fordból van 100, míg camarobol 1.
5/5 veterán vas válasza:
Szerintem van az a cég, amelyik -jó pénzért- egy vadi új "0" kilométeres Chevit leszállít a kapud elé.
Ja, hogy nincs annyi pénzed?
Akkor viszont ne álmodozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!