Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Váltó tengely vagy fogaskerék...

Xcvsuper kérdése:

Váltó tengely vagy fogaskerék hiba lehet?

Figyelt kérdés
Van egy Simson Star turbos/kényszerléghütéses blokkom a motor 20 évig állt nagyapámnál és mikor elhoztam töle a főtengely bevolt álva de a sebeségeket szépen bevete most azomban mikor szétszedtem csapágy szimering illetve fötengely cserét csináltam és összeraktam a blokkot a proba során az 1 est bevette a 2 esnél viszont megszorult majd szétszedtem megint és a léptetö vilánál a kicsi fogaskerék azt hiszem segédfogaskerék a neve az rá van szorulva a tengelyre és sehogy nem akkar könyen mozogni aki tudna segitséget adni kérem irjon!

#Simson;star;váltó
2016. aug. 22. 20:30
 1/1 anonim ***** válasza:

A primer tengelyen a legkisebb fogaskerék fixen van rajta, nem leszedhető.

:)

Figyelj az összerakásra, mert pár fogaskereket simán fel lehet tenni fordítva is!

[link]

2016. aug. 22. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!