Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rossz egyedül vezetni, mit...

Rossz egyedül vezetni, mit tegyek? Esetleg tippek?

Figyelt kérdés
Mostanában majd rendszeresen kell egyedül vezetnem , de nagyon félek tőle. Akár kirabolnak, vagy bármi bajom lesz, leáll a kocsi a semmi közepén vagy ilyenek, eddig mindig volt velem valaki, ugy nyugodt voltam , de most sokat idegeskedek e miatt, hogy jó lesz e , menni fog e, nem lesz e semmi baj.

2016. aug. 21. 18:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Bezárod az ajtókat. De amúgy ha valaki veled van, akkor is kirabolnak.
2016. aug. 21. 20:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Én 19 évesen mentem Lengyelbe egyedül egy 14 éves kocsival 3 napra 60.000 forint tartalékkal a zsebemben. A kocsi kibírta az 1200 km-t.

Igaz hazafelé Szlovákiában egyik parkolóban 2 román leszólított angolul hogy hozzak nekik benzint az új 7-es BMW-be, vette le az aranygyűrűt hogy odaadja de egy go fuck yourself mondattal elintéztem az ügyet.

Bár én sosem féltem ilyen dolgoktól mint a kérdező.

2016. aug. 21. 20:49
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm en is 19 vagyok :D hat Jaja de azert ha van ott valaki jobb a helyzet , nem esel annyira kétségbe
2016. aug. 21. 21:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Te ennyi erővel tömegközlekedésen is kirabolhatnak...

Sőt, ott még előbb rabolnak ki. Azért nem Ugandában vagyunk, ahol fegyveres útonállók megállítják az autókat...

2016. aug. 21. 22:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Te hol élsz? De ezt komolyan kérdezem! Mész a pályán 130al és egyszer csak kirabolnak? Vagy mi? Nem kell megállni stopposoknak, be kell zárni az ajtót aztán ennyi :D
2016. aug. 21. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!