Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikortól lehet vezetni egyedül...

Mikortól lehet vezetni egyedül autot?

Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy , 17 év betöltése után már lehet vezetni de láttam olyat is hogy csak 18tól. Valaki aki tudja biztosra irja már meg. Amugy 16 és fél éves vagyok
2016. márc. 5. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megvan a jogsid,akkor lehet egyedül vezetni!Addig csak oktatóval!
2016. márc. 5. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

17 évesen már lehet jogsid. 16,5 évesen kezdheted el az autós sulit de forgalmi vizsgát már 17 évesen csinálhatod meg. Amikor megvan a jogsid vezethetsz 17 évesen de csak Magyarországon belül. Külföldre csak 18 éves kortól mehetsz! Ez is azért van mert legtöbb helyen csak 18 éves kortól lehet autót vezetni, és ugye ha az ember külföldre megy az ottani törvényeket, rendeleteke, jogszabályokat kell betartania.

USA-ban 16 évesen lehet autóra jogsit tenni tudomásom szerint ha valaki ott teszi le és ide utazik Európába vagy Magyarországra csak 18 éves korától vezethet autót jogilag.

2016. márc. 5. 18:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Miután megszerezted a jogosítványodat, azonnal. Amint a kezedben fogod a plasztik kártyát, indulhatsz is egyedül.
2016. márc. 5. 18:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Thx
2016. márc. 5. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!