ELHAGYATOTT MOTOROKAT hol találok?
Tehát elhagyatott motorokat keresek, amelyeket sorsukra hagytak, és jópár éve le vannak állítva. Meg szeretném menteni őket, ha nem is mehetek forgalomba velük.
Arra kérlek Benneteket, ha tudtok ilyen mocikat, írjátok le hogy melyik városban, és melyik utcában vannak, és a típusát is azért szeretném tudni. Nem kívánok vitázni, eszmét cserélni, kioktatásokat kapni. Csak egy helyet+típust várok.Magam és a motorok nevében előre köszönök minden segítséget.
Elhajtanak a francba, ennyi.
Elképzelem a jelenetet:
"-Mi van fiatalember? Milyen motor, hol? Én keressem meg magának a tulajt, és levelezzek vele,. hogy maga megvennl? Mi vagyok én? Járműkereskedő? Nem látta a kiírást a bejáratnál? Önkormányzati okmányiroda. Amúgy is, akkor akarjon motorozni, ha már lesz jogosítványa, most pedig menjen haza, a mama már várja!"
"Belátom, hogy hülyeséget követtem el. Miért is? Egyszerű a válasz. Ez egy anonim oldal ahol az emberek bizalmatlanok egymással, mert senki se ismer senkit. Ez természetes. De az, hogy nem segítenek neki(azért tisztelet a kivételnek), sőt még hátráltatnak is az szomorú."
Öcsi, ez nem bizalom kérdése. Fogd már fel azzal a csöpp agyaddal, hogy semmilyen hivatal nem fog neked személyes adatokat kiadni, sem a nevedben levelezgetni adás-vételről. Nem azért, mert nem szeretnek, hanem mert tilos nekik.
Mi sem azért mondjuk, hogy nem fog sikerülni, mert köcsögök vagyunk, hanem mert - veled ellentétben - nem tizenéves kiscsibék vagyunk tojáshéjjal a seggünkön, rózsaszín ködben, hanem itt élünk már 30-40 éve és tudjuk, hogy ez nem így működik.
De ha nem hiszel nekünk, akkor próbálkozz csak, majd meglátod magad is.
Elhagyatott motorok max bent, magánterületek, falukban a kerítésen belül vannak. Oda hogy akarsz bemenni? Feltéve ha látsz egyáltalán ilyet, mert általában garázsban vagy letakarva vannak. ismerősöm telkén van 2 pannónia, azt mondja 10ért vigyem már el, dehát olyan rozoga, hogy a szállítás többe kerülne mint maga a motor.
És igen, ahogy ezt írták, ez így nem fog működni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!