Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » ELHAGYATOTT MOTOROKAT hol...

ELHAGYATOTT MOTOROKAT hol találok?

Figyelt kérdés

Tehát elhagyatott motorokat keresek, amelyeket sorsukra hagytak, és jópár éve le vannak állítva. Meg szeretném menteni őket, ha nem is mehetek forgalomba velük.

Arra kérlek Benneteket, ha tudtok ilyen mocikat, írjátok le hogy melyik városban, és melyik utcában vannak, és a típusát is azért szeretném tudni. Nem kívánok vitázni, eszmét cserélni, kioktatásokat kapni. Csak egy helyet+típust várok.Magam és a motorok nevében előre köszönök minden segítséget.

2016. aug. 19. 18:08
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Lehet tiltani itt is
2016. aug. 19. 18:55
 12/36 anonim ***** válasza:
80%
Ehhez képest privátokat írogatsz nekem. De már nem sokáig.
2016. aug. 19. 18:58
 13/36 A kérdező kommentje:

Igen. Megtehetem. Mert én nem vagyok bűnöző

Én senkinek se akartam ártani, csak motorokat akarok menteni az enyészettől

2016. aug. 19. 19:01
 14/36 A kérdező kommentje:
Nem kötelező kommentelni. Ha ugyse segítesz ne húzd se az én se a magad idejét.
2016. aug. 19. 19:03
 15/36 anonim ***** válasza:
80%

El kell, hogy szomorítsalak, de itt "tiltani" nem lehet....

Amúgy meg senki nem fog neked segíteni abban, hogy honnan lopj motort.

De, hogy lásd a jó szándékot : [link] Itt rengeteg "elhagyott" motor van!

2016. aug. 19. 20:59
 16/36 anonim ***** válasza:
57%
Ezen most elgondolkodtam egy kicsit,de nincs otletem...Mo.-n nincs ilyen szerintem,de majd gondolkodom tovabb :)
2016. aug. 19. 21:08
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Faterom anno gyűjtötte a motorokoat/mopedeket, ezért van a garázsban hagyatékként vagy 30 motor.

A gond az, hogy ingyen nem akarjuk adni, mert vannak közte kincsek, no meg nagy részük hiába nem indul, attól még van értéke.

Ennek ellenére, ha még akár így is érdekel, majd 1-2 hét múlva megyek úgyis ki telekre, lefényképezem őket amennyire lehet.

2016. aug. 20. 00:21
 18/36 anonim ***** válasza:
57%

Kit tiltasz te szerencsétlen?

ez itt egy nyilvános fórum.

Amúgy elég ha csak páran jelzik a kérdésedről, hogy gond van vele, mert motorlopási célpontokat keresel, és téged tiltanak ki innen.

2016. aug. 20. 01:01
 19/36 anonim ***** válasza:
78%

De, csak hogy lásd, komolyan veszlek.

Van Angyalföldön egy jó nagy irodaház, az Árpád hídtól nem messze. Ez a szerencsétlen néhány motor mindig ott áll előtte, biztos nincs gazdájuk, biztos mindegyik könyörögve nézne rád, hogy vidd őket haza...

[link]

2016. aug. 20. 01:05
 20/36 A kérdező kommentje:

Aki komolyan vett és segített/ próbált segíteni, annak köszönöm.

Aki pedig csak irkált butaságokat, az csak a maga idejét töltötte értelmetlenül.

És még annyi, hogy teljesen törvényes úton lehet a váz/motorszám alapján eljárni. Gondolj bele: a hatóságok hogyan vihetik el a motorokat? Ugy hogy beazonosítják a vázszám alapján és értesítik a tulajt, h távolítsa el a gépet. Vagy egy értesítést ragasztanak a motorra, hogy vigye el. Ennyi. Hasonlóan járhatok el én is.

2016. aug. 20. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!