Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » ELHAGYATOTT MOTOROKAT hol...

ELHAGYATOTT MOTOROKAT hol találok?

Figyelt kérdés

Tehát elhagyatott motorokat keresek, amelyeket sorsukra hagytak, és jópár éve le vannak állítva. Meg szeretném menteni őket, ha nem is mehetek forgalomba velük.

Arra kérlek Benneteket, ha tudtok ilyen mocikat, írjátok le hogy melyik városban, és melyik utcában vannak, és a típusát is azért szeretném tudni. Nem kívánok vitázni, eszmét cserélni, kioktatásokat kapni. Csak egy helyet+típust várok.Magam és a motorok nevében előre köszönök minden segítséget.

2016. aug. 19. 18:08
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
57%
Mert te hatóság vagy.
2016. aug. 20. 14:22
 22/36 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hatóság, de fordulhatok a hatóságokhoz. Ezért írtam hogy "Hasonlóan járhatok el én is".
2016. aug. 20. 14:31
 23/36 anonim ***** válasza:
73%
Nem, nem járhatsz el sehogy, ugyanis adatvédelmi okokból elhajtanak a francba, ha te ki akarod kérni egy tulaj adatait egy vázszám alapján...
2016. aug. 20. 14:40
 24/36 A kérdező kommentje:
Megpróbáltad már, hogy ennyire tudod? Vagy hivatali dolgozó vagy?
2016. aug. 20. 14:50
 25/36 anonim ***** válasza:
73%

Miért, te megpróbáltad már, hogy ennyire biztos vagy a dolgodban?

Nevet, címet, egyéb személyes adatot nem ad ki semmilyen hivatal magánszemélynek.

2016. aug. 20. 15:08
 26/36 A kérdező kommentje:
Még nem próbáltam. Azt eddig is tudtam, hogy nem adnak ki mevet meg egyéb adatot. De pl. a hivatalon keresztül lehet értesíteni, hogy van egy személy aki megvenné a járművet(persze az értesítő az én költségemre készül) Vagy az is egy megoldás, hogy a lefoglalt gépet megvásárolom az államtól. Stb.
2016. aug. 20. 15:21
 27/36 anonim ***** válasza:
86%
Hogy te milyen naiv vagy... Melyik bolygóról jöttél? Hány éves vagy?
2016. aug. 20. 15:25
 28/36 A kérdező kommentje:
Felnőtt vagyok , a többi nem tartozik rád. Miért lennék naiv. Tisztában vagyok azzal hogy a hivatalok milyen rugalmatlanok. Ezt Úgyis csak személyesen tudom a hivatalnál elintézni/megkérdezni. Azért tettem fel a kérdést, hogy legyen egy motor amiből kiindulhatok a hivatalnál. Hogy ne nézzék komolytalannak a szándékomat.
2016. aug. 20. 15:34
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

" pl. a hivatalon keresztül lehet értesíteni, hogy van egy személy aki megvenné a járművet"

Hallod te általános iskolás vagy? Intéztél már bármilyen hivatali ügyet MO-n? Nonszensz..

A saját apám címét (aki lelépett) nem adja ki a hivatal személyes jogok miatt. Majd pont a nevedben levelezni fognak ismeretlenekkel, hogy te megvennéd az elhagyott xarukat... JÓ reggelt kívánok...

2016. aug. 20. 15:56
 30/36 A kérdező kommentje:

Hát figyelj, ha személyesen érdeklődik az ember a hivatalban akkor végülis többre juthat, mintha csak egy lehetőséget boncolgat.

De tényleg aki tud efféle mocikat arra kérem segítsen(robogók meg újabb műanyagmotorok nem érdekelnek) Köszi

2016. aug. 20. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!