Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó vásárlás előtt állok....

Malmos Péter kérdése:

Autó vásárlás előtt állok. Kiszemeltem egy seat leon 2. 0 pdtdi 140le motorral. Tapasztalatot vagy véleményt tudnátok írni?!

Figyelt kérdés

2016. aug. 15. 20:50
 1/9 vatafak ***** válasza:
24%

Ezzel a motorral semmit nem vennék

...

2016. aug. 15. 21:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Leon a profi. A Seatokban valahogy kevésbé hajlamosak ezek a motorok a meghibásodásra (lehet, hogy olyan szériából rendeltek az anyacégtől?) inkább arra kell figyelni, nehogy egy olyat vegyél ami tuningboxal volt hajtva korábban. Ha nem tuningolták (és tesem akarod tuningolni), akkor egészen jó lehet.
2016. aug. 15. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
Pd-t csak akkor ha 200e alat futott es hiteles is
2016. aug. 16. 08:54
 4/9 galtibi2005 válasza:
31%
evvel a motorral semmilyen autót se vásároljál, szervizem van és autóbontó , mind motorhibás, olajpompa problémás az egész
2016. aug. 16. 11:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Olvastam jót is rosszat is. Az utolsó kommentelő meggyőzött nem lesz 2.0pdtdi helyette marad az 1.9pdtdi :)
2016. aug. 16. 11:09
 6/9 anonim válasza:
100%

Az 1.9 pdtdi-re is vigyázni kell olvasd el [link]

Nekem 2.0 pdtdi van 230 ezer km-nél járok, eddig semmi baja. Egy fontos különbség 6km-esen vettem és betartottam az alapvető szabályokat. Hideg motort csak kis fordulaton meleg-meghajtott motort nem egyből leállítani. Gyakori üzemanyag szűrő csere (sok apró kosz van a gázolajban), csak az előírt olajat használtam és 15ekm cseréltem. Szerintem nagyon fontos az autó "előélete".

2016. aug. 17. 07:04
 7/9 Gigike86 válasza:
100%

Nekem volt egy pár CupraR-em ha az segít valamit.. Az első kettő 1.9PDTDI volt, mind kettő 151 LE és 4x4. Nagyon jól ettek és semmi bajuk nem volt az ég világon amíg meg nem chippelték a Magic Tuningnál és folyamatosan el nem kezdtek elszállni a turbóim.. Aztán nemrégen vettem még egyet ami egy 20. V Turbo volt, nah az leette a hajamat is és nem tudtam már semmit sem beszerezni hozzá hiába kerestem égen földön.. Ez az utolsó borzalmas volt, pár hónapra rá el is adtam.. De ha a 1.9 mellett döntesz az nagyon választás, csak nagyon figyelj hogy jó állapotban legyen mert lehet rá költeni rendesen. Egy állapotfelmérést nézess rajta sztem, futtassák át egy gépen mindenképp.

Sok szerencsét :)

28L

2016. aug. 19. 19:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem a leont. Szép állapotban van. Utastér igényes. Motorja szépen jár nem zörög nem csörög. Kipróbáltuk jól húz nem rángat, futómű sem kopog. Kettős tömegű és vezérlés csere volt benne nemrég. Amugy 2008 kiadás 210.000.km-el.
2016. aug. 22. 14:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja és bele egyezett elso nekifutasra az allapotfelmeresbe.
2016. aug. 22. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!