Autó vásárlás előtt állok. Kiszemeltem egy seat leon 2. 0 pdtdi 140le motorral. Tapasztalatot vagy véleményt tudnátok írni?!
Ezzel a motorral semmit nem vennék
...
Az 1.9 pdtdi-re is vigyázni kell olvasd el [link]
Nekem 2.0 pdtdi van 230 ezer km-nél járok, eddig semmi baja. Egy fontos különbség 6km-esen vettem és betartottam az alapvető szabályokat. Hideg motort csak kis fordulaton meleg-meghajtott motort nem egyből leállítani. Gyakori üzemanyag szűrő csere (sok apró kosz van a gázolajban), csak az előírt olajat használtam és 15ekm cseréltem. Szerintem nagyon fontos az autó "előélete".
Nekem volt egy pár CupraR-em ha az segít valamit.. Az első kettő 1.9PDTDI volt, mind kettő 151 LE és 4x4. Nagyon jól ettek és semmi bajuk nem volt az ég világon amíg meg nem chippelték a Magic Tuningnál és folyamatosan el nem kezdtek elszállni a turbóim.. Aztán nemrégen vettem még egyet ami egy 20. V Turbo volt, nah az leette a hajamat is és nem tudtam már semmit sem beszerezni hozzá hiába kerestem égen földön.. Ez az utolsó borzalmas volt, pár hónapra rá el is adtam.. De ha a 1.9 mellett döntesz az nagyon választás, csak nagyon figyelj hogy jó állapotban legyen mert lehet rá költeni rendesen. Egy állapotfelmérést nézess rajta sztem, futtassák át egy gépen mindenképp.
Sok szerencsét :)
28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!