Autó vásárlás előtt állok. Véleményetekre vagyok kíváncsi. Tudnátok véleményt írni?
Jól néz ki és egyébként is egy jó autó, nekem csak a vezető és az utas előtti rész nem tetszik. A PD elemek sem olyan ijesztőek, ahogyan leírják, nyugodtan vennék én is, ha most nem lenne autóm.
Nem akarok kekec lenni, de miért természetes az, hogy Németországból veszed? A szokásos "ott csili vili, megkímélt minden" mese nélkül, miért természetes?
Okés, annyi előnye lehet, hogy ott több ember él, nagyobb az esély arra, hogy találsz 1-2 megkíméltebbet, de az sem biztos, hogy olcsó lesz. A több ember átka, hogy könnyen elviszik előled azt amit érdemes. Magyarországon azért alig találni megkímélt autót, mert ami olyan jó, azt inkább megtartják még. De ilyen 230e km körüliek itt is vannak, volt cégesek. Ezeket már ott kint is oda tekerik, ahová érdemes.
Azt figyelném, van-e szervizkönyve és hogy az vezetett-e. Ha ilyen számlák is vannak félretéve javításokról, alkatrészekről, akkor még lelkiismeretes gazdája is volt. A magyar és a német használtautós oldalakat is figyelném egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!