Miert nem sikerül a KRESZ vizsga? Segítség!
Már harmadszorra nem sikerült a Kresz vizsga, mind a 3 alkalommal 63pontot értem el. A gyakorló programokon folyamatosan 90% felett teljesitettem. B kategorias jogositvanyrol lenne szó. Normális, hogy olyan kerdeseket raknak fel, ami nem az en kategoriamra vonatkozik, hanem pl egy tehergepkocsira vagy egy nyerges vontatora, illetve szemetesautora?
Mi a tippetek, honnan tudnek jol felkeszulni? Előre is köszönöm a válaszokat!
Milyen gyakorlóprogramon gyakorolsz? Az E-titánon van fent a jelenlegi kérdésbázis amiből jön az 55 a vizsgán, az 100%ig egyezik a vizsgással, a többi ingyenes helyen nem a legfrissebbek vannak és kevesebb sokkal.
Amúgy igen, a tehergépkocsi, a vontató és a kukásautó is benne van a B-s kategóriában, tudni kell hogy mi vonatkozik rájuk, a szabályt tanuld meg és olyankor bármit tesznek eléd tudod alkalmazni.
A szituációk mennek, sebbessegre, rakomanyra vonatkozo kerdesek is mennek, csak mindig raknak be olyan kérdést, amivel nem hogy a gyakorloprogramokban, de még a kresz konyvben sem találkoztam.
Legtöbbször azok zavarnak be, amikor egy kérdésre nem csak 3, hanem már újonnan 4! válasz alternatíva us kapcsolódik, mellesleg mind a 4 úgy kezdődik hogy: igen, mert....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!