Szeptembertol kezdem a vezetest oktatoval igaz hogy a Kresz vizsga utan szoktak adni neki egy kis kenopenzt, aztan a gyakorlati vizsgan konnyeben atmesz?
Én próbáltam tisztességesen, kenőpénz nélkül, nem is utaltam rá, nem is akartam, saját erőből akartam lerakni. 2x húztak meg, egyszer azért, mert a 47. percben átmentem egy SÁRGÁN!
Utána az oktatóm felhozta, hogy tudna ez menni egyszerűbben is. Itt már láttam mire megy ki...
Amondó vagyok, hogyha tudod, hogy jól megy, az oktatód szerint is, és csak baromságok miatt húznak meg, akkor talán rá lehet segíteni. Sajnos a legtöbb helyen így megy.
utolsó, miért, talán a sárga azt jelenti, hogy zöld?!
Érdekes, nekem A (minden kategória) és B jogsim is van, soha fel nem merült, hogy kenőpénzt adjak, soha nem vezettem egy órával sem többet, mint ami kötelező volt és soha nem is buktattak meg... Furcsa.
a kérdezőnek: még te púposkodsz? tudod mennyi kárt okozol ezzel a kiírt, tökhülye kérdéseddel..ez nem gyogyó..
jééézusom...és még ez cseszi le a másikat...
most az következik, hogy mennyit kell adni, és mikor..
gratulálok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!