Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nyáron hány hetet kell várni...

Nyáron hány hetet kell várni a forgalmi vizsga időpontra?

Figyelt kérdés
Nyáron is 1 hónapot? Ha most kér az oktatóm, akkor 1 hónap múlvára adnak?

2016. júl. 11. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az oktató látni fogja ,hogy hogyan haladtok és kér előre.

Nálunk is ez volt,végeztem a 30 órával,de nem fértek bele a tolatások rendesen vettem 3 plusz órát 1 nap alatt.majd kövi héten vizsgáztam.

2016. júl. 11. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Ma beszéltem 2. alkalommal a leendő oktatómmal, akivel még nem beszéltem személyesen. Megkérte a vizsgaidőpontot, és mondta, hogy sajnos gyorsabban nem megy (pedig én nem is siettettem). 5 napunk lesz felkészülni a rutinra.

Érdekes ugye?

2016. júl. 11. 23:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet erre pontosan válaszolni.

Ha az oktatód szerint is jól megy a vezetés, akkor meg az oktatódat, hogy kérjen egy vizsgaidőpontot a NKH-tól. Mindegy, hogy 5. óránál vagytok, vagy a 20.-nál Egy hét biztosan, azalatt meg le lehet vezetni a kötelezőket.

2016. júl. 17. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez attól függ hogy megy a vezetés. Forgalmira vizsgaidőpontot kérni könnyű, az hamarabb megy mint a kreszre (ott van ez az egy hónap minimum). Látni fogja egy idő után hogy elég lesz-e a 30óra vagy még kell, mi nem megy. Inkább maguk az oktatók leterheltek, hogy mikor tudsz menni, főleg nyáron mert a diákok ilyenkor akarják letenni. Szeptembertől akkor vagy jó helyzetben ha van időd, mert délelőtt mindig szabad olyankor.

Nálunk is én még szeptemberben végig otthon leszek, már meg is beszéltük hogy én leszek az állandó délelőttös és akkor két-három hét alatt meg is lesz a 30óra.

2016. júl. 17. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Forgalmira hamarabb megy az időpontkeres mint a kreszre... Bukott vizsga utan 2 honappal kaptam idopontot. Es egy honapig potorat se. Nem is ertem, hogy ezt hogy gondoljak. Nekem ne jojjenek azzal, hogy oktatohiany van, meg vizsgaztatohiany.
2020. jan. 24. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!