VizsgaHELYköltség forgalmi vizsgánál?
Figyelt kérdés
Forgalmi vizsgánál van olyan hogy vizsgahely költség? Az oktatóm arra kért hogy utaljunk egy nagyobb összeg pénzt, hogy legyen vizsgahelyem. Viszont erröl semmit sem találtam a neten, így érdekelne, hogy egyáltalán létezik-e ilyen.2016. júl. 5. 20:41
1/5 anonim válasza:
Ilyen nincs.
Forgalmi vizsga dija B kategória esetében 11ezer forint, időpontot általában 2-4 héttel későbbre adnak. Plusz néhány ezres kiadást jelent a rutinpálya bérleti díj, az egyszer fizetendő (a vizsgák általában rutinpályárol indulnak, akkor is ki kell fizetni a bérleti díjat, ha egyébként nem használták a pályát korábban - de ez nem jelentős összeg).
2/5 anonim válasza:
Nincsen ilyen.
A forgalmi vizsgát kell kifizetni aminek a díja 11000 Ft. Ezen felül nem kell utalgatnod semmit sehova...
3/5 anonim válasza:
Én ilyen rutinpálya bérleti díjról még nem hallottam soha. Amit fizetni kell, az a 11 ezres vizsgadíj plusz egy óra ára. (Természetesen B kat. esetén)
Amúgy hova kellene utalni, az oktató számlájára? :)
4/5 anonim válasza:
Mekkora összeg? Amúgy nincs ilyen.
5/5 anonim válasza:
3as válaszoló: én is úgy tippeltem hogy az oktató számlájára kell utalni :) nem semmi mik vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!