Mennyire nehéz a forgalmi vizsga? Más is izgult előtte?
Én is nagyon izgultam, egyébként legjobban a párhuzamosan hátra parkolást utáltam (most is utálom, 1 éve van jogsim, de mindig máshogy parkolok, nem úgy, azt nem szeretem). Elsőre meg is buktam, egy sávváltás lett elrontva, mentem tovább egyenesen és nem vettem észre, hogy közben bejött alám a vonal (2 sávról 1-re szűkült az út) és így nem indexeltem.
Másodjára a bukta után még jobban izgultam, amikor parkolni kellett, az izgalomtól remegett a lábam a kuplungon, elég gáz volt, darabosan ment a kocsi. Pont a párhuzamosan hátrát húztam, de korrigálással így is össze jött. Na látva ezt az izgalmat, a másik parkolást már meg se csináltatta a vizsgabiztos (pedig az valami előre volt, azt szerettem is), nagy nehezen sikerült átmennem. A forgalmi a legnehezebb a jogsiszerzésben.
Forgalmi vizsga előtt mindenki izgul, az természetes.
Izgulás miatt senkit nem buktatnak meg, de azért igen, ha hülyeséget csinálsz.
Semmi olyat nem kérnek tőled a vizsgán, amit addig nem gyakoroltatok.
Szabályos közlekedés 40-50 percig, közben néhány plusz feladat: megállás-várakozás, egyíves megfordulás, parkolások.
A vizsga ideje alatt a koncentráció fontos, jó esetben az el is nyomja az idegeskedést.
Az egy másik része a történetnek, ha a leírt hibák gyakran előfordulnak nálad, nem volt-e korai vizsgára jelentkezni (de erre az oktatód tudna válaszolni).
A hátra lévő gyakorlásokon erőltesd magadra a figyelést, koncentrálást, nézz hosszan előre az úton, hogy időben észre vedd a neked fontos információkat, ne meglepetésként érjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!