Etitannal kresz vizsga?
Most értem a végére, már csak gyakorlómodul van. Mennyire nehéz a vizsga? Nektek hogy sikerült?
A műszaki része nehezebben megy, meg majd a megállás/várakozás táblák szabályait kell átnézni. Nektek milyen kérdések voltak? Vagy olyannak, aki gyerekkora óta nap mint nap kocsiban ül, annak nem annyira nehéz?
11.000kérdésből jön 55, egy perc van mindre, érintőképernyős a vizsga, nem lehet javítani ha már megérintetted. Ennyi. Semmi papíros vagy szóbeli.
Nekem 2 hét volt a tantermi 28óra, után egy hét gyakorlás az E-titánon otthon 8órát összesen és meglett elsőre 71ponttal. A képesekhez tudd kisujjból a szabályokat: elsőbbségadás, jobbkéz, kanyarodás, főút elhagyása, villamos, rendőri irányítás.
A táblás kérdések könnyűek. Az elsőbbségadást el kell nagyon olvasni hogy te melyik vagy (van kép hozzá) hanyadikként kérdezi, ki kinek adja. Tehát az olvasás a lényeg, van idő, bőven elég az 1 perc, ne izgulj.
Forgalmi vizsgán kérdezhet a vizsgabiztos hogy mit miért csináltál ha olyan a helyzet de ez se gyakori és teljesen más ugye...
Műszaki kérdésektől féltem én is mert kevéssel találkoztam, de könnyű, értelemszerű a dolog, csak jól el kell olvasni, mert egy szót szoktak csak módosítani a válaszokban.
Köszönöm. Talán az elsőbbségadás/forgalmi helyzetes feladatok mennek a legjobban. A műszaki kérdések milyenek voltak?
Most fogom holnap a próbavizsgát etitanon, ha ott sikerül, akkor a vizsgán sem érhet nagyobb meglepetés, nem?
Szia, igen. Úgy emlékszem 69 pontot értem el, de egy feladatnál rosszul érzékelt és nem a helyes választ küldte el.
Nem nehéz, ha a végén csinálod a gyakorlásokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!