Van olyan aki augusztus 19-én forgalmi vizsgázik?
Nem sikerült,de legalább hülyeségen csúsztam el,nem valami oltári nagy bakit csináltam.Biciklist akartam megelőzni,minden fas_za,senki nem jön szembe,vissza is férek elé.Megelőzöm,semmi gond.Mondják hogy álljak félre,tudom-e mi volt a hiba?Nincs itt hiba kérem szépen,teljesen szabályos volt az előzés.Aha,gondoltam én.Nos,amikor visszamentem a biciklis elé,a bal elülső kerekem hozzáért a kezdődő záróvonalhoz.
Az benne a buli,ha meg a biciklis mögött maradok,rám szólnak hogy ne totyogjunk 20-szal.Legjobb eset az lett volna ha a biciklis lehúzódik,én meg sávon belül meg tudom előzni.
Mindenesetre jogos volt,mert záróvonalra nem megyünk,de azért kicsit túlzásnak éreztem,mert senki nem jött szemben,és épp csak hozzáértem ahhoz a kedves útburkolati jelzéshez.
Sok sikert!
Nem baj ha izgulsz, de ne görcsösen. Én ma 15:00-kor végeztem a forgalmi vizsgával.
Na hogy sikerült? :)
Én 22-én voltam és sikerült, lazára vettem, mintha egy sima vezetési óra lenne, a vizsga felénél kezdtem el izgulni és úgy kezdődtek az apróbb hibák.
Am a biciklist ilyenkor kísérni kell, az előzés feltételei nem voltak adottak, hiába nem jön senki szembe, azért meg nem szólhatnak, ha 20-szal döcögsz. Volt olyan óra, hogy 2 km-en keresztül kísértük a bicajost, mert záróvonal volt és előzni tilos tábla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!