Hogyan parkoljak, új kocsi és nem tudom használni a tanultakat?
Figyelt kérdés
Hello
Oktató kocsin a kalaptartónál volt 1 kis "parkoló ablak" ott szinte a végét láttam,és azzal kalkuláltunk,hogy a vége a lényeg,és segített hogy láttam is könnyedén.
Most vettem az első kocsim,(pug 206) de itt nincs parkolóablak szerűség,itt az ajtó ívében vége és ennyi,ez a keréknél megy ,csak hát a maradék 50-60 centi "holt" tér.
Így most még párhuzamost nem merek,meg hátra merőlegest.
2016. aug. 8. 14:49
1/5 anonim válasza:
Állítsd be úgy a tükröt, hogy láss normálisan mindent, meg a középső tükörben is nézelődhetsz.
3/5 anonim válasza:
Macerás de minden egyes parkolásnál állítsd át a tükröket hogy az ideális legyen! Pl párhuzamos parkolásnál jo ha látod a hátsó kereket stb... Ez macerás viszont ha bizonytalan vagy inkább ez legyen minthogy kárt teszel saját és más autójában. + lehet venni kieg tükröket is
4/5 anonim válasza:
Ha semmi technikai eszközzel nem oldható meg, akkor bizony ki kell szállnod minden tolatásnál a kocsiból, akár többször is.
Egyébként meg nagyon egyszerű a dolog, fordulj hátra vezetés közben. Úgy mennie kell, érezned kell az autót. Ha ez még nincs is így, akkor majd kialakul, próbálkozz valami biztonságos helyen a parkolással.
5/5 anonim válasza:
Eleinte csak nagyobb helyekre parkolj, és a legjobb, ha elmész valahova gyakorolni, például kiteszel flakonokat, és akkor gyakorlod, hogy azok közé állsz be, stb. Nem szégyen kiszállni és megnézni hogy mi a szitu. Nagy ritkán még én is kiszállok, pedig már 650.000 km-t lenyomtam, de nagyon szűk helyeknél én sem vagyok biztos magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!