Peugeot 206-ról vélemény? Vagy tapasztalat?
Figyelt kérdés
18 eves lany vagyok es nem igazan ertek az autokhoz, ismerosunk ezt ajanlotta ,ami biztonsagosnak mondhato. Mivel egy biztonsagos autot szeretnek. Sajnos nem vagyok otthon a kocsik vilagaban igy nehany velemenyre lennek kivancsi esetleg tapasztalatra. Elore is koszonom!2016. aug. 5. 20:17
1/1 anonim válasza:
Viszonylag kényelmes könnyű vezetni, amúgy meg öreg fapados széteső félben lévő autó. A belső tér már újkorában is silány volt, ne lepődj meg ha majdnem mindnél, hullik le a burkolat, műanyag elem. A HDI-k üzemanyagrendszere elég rizikós. A hátsó híd is előbb utóbb tönkremegy, ez is típusbetegség. Ami 100.000 be is fájhat. Gyakorta kell szervizelni még ha kisebb hibákkal is kerékcsapágy, futómű. És drága is a szerviz. Manapság már nem igazán érdemes ezt az autót megvenni.
De bármilyen autót is veszel, szerintem fontos, hogy legyen szervizkönyve és leinformálható legyen, valós kilométerrel. Nem szívesen szívja a levét az ember egy 250.000 km-ről 120.000-re visszatekert autónak. A gatyája rámehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!