Autó vásárlás előtt állok 2 autót néztem ki, melyik autóval járnék jobban? Citroen xsara 1.4 es vagy ford focus 1.6 os? Mind a kettő 2001-es. A citroen magasabb felszereltségű mint a ford. Saját tapasztalatok érdekelnének.
A focus jobban összeszerelt, megbízhatóbb autó (saját tapasztalat)
De mivel 15 éves kocsikról van szó a jelenlegi állapot a döntő. Én keresnék egy jó állapotú focust, lényeges hogy ne rozsdásodjon. Vigyél magaddal szerelőt vagy vizsgáltasd át egy szervízben.
Saját tapasztalatok alapján Citroen-t sosem vennék. Gondolom hallottál már pár dolgot a francia autógyártásról. Ezek zöme igaz is a Citroenek-re.
Én egyértelműen a Focus-t választanám. Tavaly vezettem egyet, egész jó volt, (bár nekem mások a szempontok, mint a legtöbb embernek).
Egyértelmű Ford.
Ez nem is lehet kérdés, ha másik oldalon egy francia van.
Ford!
Én a 99'-es citroennel járok most (remélem nem sokáig), de ennek van minden baja. Rángat ide-oda, a műszerfal recseg-ropog, még a tanknyílás is kijár...sorolni tudnám estig. Egyszerűen nincs normálisan összerakva. De emellett legalább élménnyel lehetne vezetni...de semmi.
Bár én Fordos vagyok (igaz anyumnak Fiesta van), de sokkal igényesebb, jobban össze van rakva, és persze a Focus még eggyel fentebbi kategória.
Nem volt még, nem is próbáltam, DE HA e 2 közül kell választani akkor Ford.
15 éves autónál az adott típus állapota dönt. A céges fókák 16 évesek, és nagy baj nem volt velük
5 éve van francia autóm (igaz 2007-es évjárat) de eddig a kötelező szervízen mást nem kellett vele csinálni.
És ment 145.000 km-ert mióta nálam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!